Το ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά με την Ada για τη βάφτιση της κολλητής της από την Ουγκάντα

Το ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά με την Ada για τη βάφτιση της κολλητής της από την Ουγκάντα

Η τεράστια χαρά της μικρής Ada, ο χορός της και η ευτυχισμένη μαμά, Χριστίνα Κοντοβά.

Τα τελευταία 2 χρόνια η Χριστίνα Κοντοβά βιώνει την απόλυτη ευτυχία μετά από την απόφασή της να γίνει μαμά και να υιοθετήσει τη μικρή Ada από την Ουγκάντα. Η σχεδιάστρια μόδας έχει μιλήσει ανοικτά για τη διαδικασία της υιοθεσίας και την απόφασή της να ζήσει στην Αφρική για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να μπορέσει να πάρει την κόρη της στην Ελλάδα.

Η απαιτητική αυτή διαδικασία τελείωσε, η Ada είναι εδώ στην Αθήνα μαζί με τη μαμά της και το Σαββατοκύριακο αυτό είχε τεράστια χαρά. Γιατί; Διότι μετά από καιρό συνάντησε επιτέλους την κολλητή της από την Ουγκάντα με αφορμή τη βάπτιση εκείνης.

Η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε την ηλικία της με το πιο fun εορταστικό video

Το ταξίδι στον Πόρο και η βάφτιση της κολλητής της Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο ξενοδοχείο που διαμένει αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/11), επισημαίνοντας στην τοποθεσία το νησί του Πόρου. Στα Insta Stories, βέβαια, έγινε ξεκάθαρος ο λόγος του ταξιδιού και δεν ήταν άλλος… από τη βάπτιση της κολλητής της Ada.

https://www.instagram.com/p/Ck204vELLRN

Η Sara βαπτίστηκε και η Ada ήταν το πιο χαρούμενο παιδί. Όπως θα δεις στην gallery με τις φωτογραφίες, οι δυο Ουγκαντέζες χόρεψαν μέχρι και νησιώτικα, ενώ περπατούσαν αχώριστες στα στενά του νησιού. Η Ada- εννοείται- πως ήταν fashion icon για ακόμη μια φορά. Πώς θα γινόταν, άλλωστε, με μαμά fashion designer;

Η πρόσφατη επέτειος της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Το ταξίδι στον Πόρο για μαμά και κόρη έρχεται λίγες μέρες μετά την πρόσφατη επέτειό τους. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Χριστίνα Κοντοβά με Instagram post, στις 10 Νοεμβρίου του 2020 γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τη μικρή Ada και… αυτό ήταν. Οι δυο τους από τότε είναι αχώριστες.

https://www.instagram.com/p/Ckxk82kLhK7

«2 χρόνια μαζί ✨Η οικογένειά μας σήμερα έχει γενέθλια…
Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο. Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι», έγραψε στην ανάρτησή της -γεμάτη συγκίνηση- η Χριστίνα Κοντοβά.