Μπορεί να περνούν χωριστά το Πάσχα αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η καλύτερη νονά για τη μικρή Ada

Μπορεί να περνούν χωριστά το Πάσχα αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η καλύτερη νονά για τη μικρή Ada

Η Ada με τη Χριστίνα Κοντοβά περνούν το Πάσχα στο χωριό, η Σίσσυ Χρηστίδου από την άλλη στο Ντουμπάι. Η παρουσιάστρια, όμως, είναι η νονά που κάθε παιδάκι θα ήθελε.

Τη Σίσσυ Χρηστίδου με τη Χριστίνα Κοντοβά συνδέει φιλία χρόνων, η οποία επισφραγίστηκε πέρσι τον Ιούνιο, όταν η παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη της σχεδιάστριας μόδας, τη μικρή Ada. Η Σίσσυ έγινε νονά της Ada Abigail σε μια υπέροχη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Νυμφαίο, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τότε στο Instagram να είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικές.

Η Σίσσυ λατρεύει τη μικρή Ada, είναι αυτή με την οποία λένε τα μυστικά τους, αυτά που δεν θα πουν στη μαμά Χριστίνα. Η σχέση που έχει η νονά με τη βαφτιστήρα είναι σχέση λατρείας, παρόλο που φέτος το Πάσχα θα το περάσουν χωριστά. Γιατί η Ada με τη Χριστίνα Κοντοβά θα περάσουν παραδοσιακό Πάσχα στο χωριό ανακαλύπτοντας μαζί όλα τα έθιμα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται ήδη στο Ντουμπάι με τα παιδιά της για να ξεκουραστεί, εφόσον δεν έχει και εκπομπή λόγω των γιορτών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην καρδιά μας την ημέρα που η μητέρα της Μίνα θα είχε γενέθλια

Οι τρυφερές φωτογραφίες και η λατρεία ανάμεσα σε Σίσσυ και Ada

Είναι πολλές οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στα social media η Σίσσυ Χρηστίδου με τη βαφτιστήρα της, Ada. Από τη βάφτιση, από την «εισβολή» στο πλατό της εκπομπής της, από τα 4α γενέθλια της μικρής στη Λέσβο που έγιναν πέρσι τον Ιούλιo.

Και κάθε φορά, το χαμόγελο της Ada όταν βρίσκεται στην αγκαλιά της νονάς της, τα λέει όλα. Μαρτυρά πως η σχέση και χημεία που έχουν οι δυο τους είναι τόσο δυνατή, που τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί. Δες τις κοινές φωτογραφίες νονάς-βαφτιστήρας στην gallery.

Πάσχα στο χωριό για τη μικρή Ada και τη Χριστίνα Κοντοβά – Η νονά Σίσσυ στο Ντουμπάι

Νονά και βαφτιστήρα θα περάσουν χώρια το Πάσχα, αλλά σίγουρα η Σίσσυ Χρηστίδου έχει κάνει τα απαραίτητα δώρα στη μικρή Ada, ως είθισται, πριν φύγει για Ντουμπάι. Ναι, εκεί θα περάσει το φετινό Πάσχα η παρουσιάστρια, μαζί με τα παιδιά της και μια καλή της φίλη, με την ίδια να έχει ήδη δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της, με φωτογράφο… τον γιο της, Μιχαήλ.

Η Σίσσυ ποζάρει στο roof top του Burj Al Arab, ενός από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο, με χαλαρή διάθεση, όπως μπορείς να δεις.

https://www.instagram.com/p/Cq-3Z5xIhec

Από την άλλη, η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται στο χωριό της, στην Πετρώνα Αιτωλοακαρνανίας, και μαθαίνει στην κόρη της όλα τα έθιμα του Πάσχα. Όπως μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, η ίδια και η Ada έβαψαν κόκκινα αυγά τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ πήγαν και στην εκκλησία κρίνα για να στολίσουν τον Επιτάφιο, μαζί με τη γιαγιά.