Στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά υπάρχει μόνο η κόρη της, Ada - Ο χωρισμός και οι αλλαγές στη ζωή της

Στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά υπάρχει μόνο η κόρη της, Ada - Ο χωρισμός και οι αλλαγές στη ζωή της

Η σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη ανήκει στο παρελθόν και η Χριστίνα Κοντοβά επιγκεντρώνεται πια μόνο στην κόρη της, Ada. 

Εδώ και μερικά χρόνια η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τις προτεραιότητές της. Ο χωρισμός της με τον Tζώνη Καλημέρη, έρχεται σε μία χρονική περίοδο που είναι απόλυτα αφοσιωμένη στον ρόλο της ως μητέρα. Ίσως τον πιο σημαντικό λόγο που την κάνει ευτυχισμένη.

Η Χριστίνα Κοντοβά δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί για την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της, που ποτέ δεν φρόντιζε ωστόσο να τις διαφημίζει.

Ο χωρισμός και η υιοθεσία

Η γνωριμία τους μετρά αρκετά χρόνια, αλλά από μία κοινή τους έξοδο και την συμπεριοφορά τους πριν από 4 χρόνια «πρόδωσαν» την σχέση τους. Μετά όμως από 5,5 χρόνια σχέσης ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής το Πρωινό μας.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύμβουλος διοίκησης της Barking Well και στενός συνεργάτης του Νίκου Κοκλώνη, υπήρξαν αχώριστοι και τα τελευταία 3 χρόνια συγκατοικούσαν στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνος την στήριξε μάλιστα και όλο το διάστημα των ταξιδιών της στην Ουγκάντα μέχρι να καταφέρει την υιοθεσία της μικρής Ada και στάθηκε δίπλα της μέχρι να κάνει το όνειρο της μητρότητας πραγματικότητα.

kalimeris_ada.jpg

Όπως είχε δηλώσει μάλιστα σε μία συνέντευξή του: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα, είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί και εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Την θαυμάζω. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι».

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έχει το πιο cool δωμάτιο και τις καλύτερες φωτο με τον Τζώνη Καλημέρη

Το ζευγάρι παρότι αναμενόταν ότι τελικά θα οδηγούνταν στον γάμο, χώρισε, αλλά προφανώς αυτή δεν ήταν μία παρορμητική απόφαση και οι δυό τους διατηρούν πολύ καλές προσωπικές σχέσεις.

Η Χριστίνα μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν μία ακόμη φορά με την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους σε αυτό το κομμάτι της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Ckxk82kLhK7

Αντίθετα στο θέμα της μητρότητας, είναι πιο εξωστρεφής. Η ευτυχία της και η ολοκλήρωσή της, φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση με την μικρή κόρη της Ada και μετά από 2 χρόνια από την πρώτη στιγμή που πήρε την απόφαση να την υιοθετήσει, ζει το θαύμα ως μητέρα.

Για αυτό τον αγώνα που είχε δώσει συνειδητά τα τελευταία χρόνια είχε μιλήσει με αφοπλιστικό τρόπο: ««Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι»