Το τρυφερό «μυστικό» της Σίσσυς Χρηστίδου με την μικρή Ada έφερε το σχόλιο της Κοντοβά

Το τρυφερό «μυστικό» της Σίσσυς Χρηστίδου με την μικρή Ada έφερε το σχόλιο της Κοντοβά

Η 42χρονη είναι μια πολύ δοτική νονά και η αδυναμία που έχει στη βαφτιστήρα της είναι εμφανής. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά συνδέονται με στενή φιλία ετών η οποία επισφραγίστηκε το καλοκαίρι με τον ωραιότερο τρόπο, την κουμπαριά. Η παρουσιάστρια βάπτισε την κόρη της σχεδιάστριας, Ada και απέκτησε μια πνευματική κόρη.

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει αγκαλιά με την βαφτιστήρα της, ενθουσιάζοντας τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της.

Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με την Ada

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής παρουσιάστρια δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με την μικρή Αda, την οποία φροντίζει να βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί.

«Μην επιμένετε.. δεν μπορώ να σας πω.. είναι μυστικό! 🤫 #AdaMou», έγραψε η 42χρονη κάτω από την ανάρτησή της.

Πρόσφατα η μικρούλα είχε κάνει έκπληξη στην Σίσσυ Χρηστίδου αφού εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό συνοδευόμενη από την μαμά της και τον Τζόνυ Καλημέρη.

https://www.instagram.com/p/CnNJs4yoM45

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να αφήσουν καρδούλες στο post της Σίσσυς ωστόσο το χιουμοριστικό σχόλιο της Χριστίνας Κοντοβά ήταν αυτό που ξεχώρισε.

sxolio.jpg

«Και από τη μαμά???? 🧐», έγραψε η σχεδιάστρια υπονοώντας πως η παρουσιάστρια και η 4χρονη της κρατούν μυστικά.

Στα 4α γενέθλια της μικρής Ada ήταν όλοι εκεί

Η μικρή Ada γιόρτασε φέτος τα πρώτα της γενέθλια στην Ελλάδα στην Λέσβο, μαζί με τη μαμά και τη νονά της. Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας, δημοσιεύοντας αργότερα υπέροχες φωτογραφίες στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/Cgco14aIGKA

«Miss sunshine is 4. We love you to the moon and back!
#HappyBirthdayAda @ckontova», έγραψε η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η βάπτιση της Ada

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου βάπτισε την μικρή Ada και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της νόσησης της παρουσιάστριας με covid-19.

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε τότε την ανάγκη εξηγήσει πως η νονά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί γράφοντας:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», τόνισε τότε η σχεδιάστρια στο συγκινητικό της Post.

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI

Η βάπτιση της μικρής Ada πραγματοποιήθηκε επιτυχώς λίγες ημέρες αργότερα και οι 2 φίλες (και κουμπάρες) έλαμπαν από χαρά.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου… Σας ευχαριστούμε όλους…
Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές.. Θα μαι πάντα εδώ», έγραψε η Χρηστίδου με την Κοντοβά να σημειώνει: «Είσαι η νεράιδα του παραμυθιού μας!!! Σ’αγαπάμε πολύ».

Η Χριστίνα Κοντοβά το ζει στη Ζανζιβάρη αλλά η αλλαγή της μικρής Ada είναι το highlight στο ταξίδι

Πηγή κεντρικής: sissychristidou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την μικρή Αda.