Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει κάθε μέρα με την Ada και έχει τις πιο #mummygoals φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει κάθε μέρα με την Ada και έχει τις πιο #mummygoals φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κοντοβά βιώνει την απόλυτη ευτυχία με την κόρη της και αυτό αποτυπώνεται στις λήψεις που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πριν δύο χρόνια η Χριστίνα Κοντοβά έγινε και επίσημα μαμά, αφού μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας και 13 μήνες παραμονής στην Ουγκάντα, η υιοθεσία της Ada ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ήθελε όσο τίποτα να γίνει μαμά και έκανε υπομονετικά ό,τι χρειάστηκε για να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Ada. Η 44χρονη δηλώνει ευγνώμων που κατάφερε να ζήσει την εμπειρία της μητρότητας και να κρατά καθημερινά στην αγκαλιά της την μονάκριβη κόρη της.

H σχεδιάστρια- creative director είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία της μητρότητας. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα».

https://www.instagram.com/p/CdTQpkWq0BQ/

Όσο για το τι της δίδαξε η παραμονή της στην Αφρική, η Χριστίνα Κοντοβά εξομολογήθηκε: «Καταρχάς μου δίδαξε την υπομονή, διότι έκανα πολλή. Από τότε που ταξίδεψα για πρώτη φορά στην Αφρική, είναι όλα μου τα ταξίδια στην Αφρική μετά γιατί είναι το κέντρο του κόσμου. Όπως λέω πάντα, αν υπήρχε παράδεισος, μάλλον θα ήταν εκεί».

Η ζωή με την Ada στην Αθήνα

Μαμά και κόρη ζουν στο όμορφο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας και ταξιδεύουν συχνά μαζί εντός συνόρων. Η 4χρονη Ada βαπτίστηκε με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία. Η μικρούλα έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της καθημερινότητα, μιλά άπταιστα Ελληνικά και είναι απόλυτα δεμένη με την τρυφερή μαμά της.

«Θα διδάξω την κόρη μου να είναι ο εαυτός της. Να μη φοβάται να είναι αυτή που είναι, όχι να μη φοβάται τον κόσμο, να μη φοβάται τον ίδιο της τον εαυτό», έχει αναφέρει η Χριστίνα Κοντοβά.

Οι κόντρα στον καιρό πόζες της Χριστίνας Κοντοβά και το σχόλιο «φωτιά» της Ευγενίας Σαμαρά

«Με ρωτάνε αν διαλέγεις παιδί. Δεν διαλέγεις ποτέ παιδί και δεν ξέρω πως κάποιος γονιός θα μπορούσε να διαλέξει το παιδί του. H Ada ήταν η πρώτη υπόθεση που μου έστειλαν τον φάκελό της. Ήταν τότε 2 χρονών και μου είπαν αν θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί της ή να δούμε κάποιο άλλο παιδί, κάποια άλλη υπόθεση. Πώς να πεις όχι σε ένα παιδί; Την είδα και είπα το παιδί μου», έχει δηλώσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η σχεδιάστρια μοδας.

https://www.instagram.com/p/CgpTfPPsG-i/

Πριν λίγα 24ωρα η σχεδιάστρια και η κόρη της ταξίδεψαν στην Λήμνο όπου έκαναν μαθήματα surf και μας χάρισαν μερικές υπέροχες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/Cto0ezUrLRa/

«Φέτος για 2η φορά στο @surfclubkerosofficial αλλά 1η φορά με το camp #momsandgroms! Αυτό το camp είναι φτιαγμένο για γονείς που ταξιδεύουν μόνοι με το/τα παιδί/ά τους ή για οικογένειες που θέλουν να κάνουν σε μια βδομάδα γεμάτη διασκέδαση και δραστηριότητες. Εγώ ήρθα με την αδερφή μου @dkontova να βρούμε λίγο χρόνο για τις δυο μας, να περάσουν δημιουργικό χρόνο τα παιδιά μας και να βάνουμε ένα οικογενειακό #bonding. Σήμερα κάναμε όλοι μαζί το πρώτο μας μάθημα #surf», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στην ανάρτησή της.

Η Χριστίνα Κοντοβά και η μικρή Ada είναι #mum&daughtergoals

Μαμά και κόρη είναι κυριολεκτικά αχώριστες και έχουν δημιουργήσει το ωραιότερο φωτογραφικό άλμπουμ από τις εξορμήσεις τους. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής: ckontova