H Zέτα Μακρυπούλια αναρωτιέται σε ποιο κύμα καύσωνα είμαστε κι η Μπέττυ Μαγγίρα της απαντά μοναδικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Zέτα Μακρυπούλια αναρωτιέται σε ποιο κύμα καύσωνα είμαστε κι η Μπέττυ Μαγγίρα της απαντά μοναδικά

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχασε το μέτρημα σε ποιον καύσωνα είμαστε κι η Μπέττυ Μαγγίρα της απάντησε με επικό τρόπο.

Τις τελευταίες βδομάδες όλοι προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας και τον καύσωνα που δεν λέει να φύγει.

Κι η Ζέτα Μακρυπούλια, κάπως έτσι. έχασε το μέτρημα σε ποιο κύμα καύσωνα βρισκόμαστε κι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της, στην οποία ζητούσε από τους followers της να της απαντήσουν σχετικά με το ποιος είναι ο αριθμός του «κύματος» του καύσωνα που διανύουμε.

https://www.instagram.com/p/CvHwoNBoVtN/

Κι αν και οι απαντήσεις των διαδικτυακών της φίλων ήταν παρόμοιες με τους περισσότερους να της σχολιάζουν το πόσο ζέστη έχει,

η Μπέττυ Μαγγίρα της απάντησε με μοναδικό τρόπο, όπως έχει κάνει κι άλλες φορές στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας. Της έγραψε λοιπόν: «Αν μας κοιτάς έτσι @zeta_makripoulia_official χάνουμε τον λογαριασμό!!!!»

363085501_1068482500804568_5343195910707305404_n.jpg

Η παρουσιάστρια φυσικά ανταπέδωσε το κομπλιμέντο γράφοντας: «Ποια μιλάει...».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζει μια ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια, αφού όταν πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια του Rouk Zouk είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της με ένα κουβερλί που είχε φτιάξει μόνη της και η Μπέττυ Μαγγίρα της ζήτησε να την μάθει κι αυτήν βελονάκι γιατί έχει πολλά στο νου της να φτιάξει.

https://www.instagram.com/p/CuMw58SIPL6/

Φέτος, οι δυο τους θα βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αυτήν του ANT1 κι έτσι ίσως σε κάποια συνάντησή τους στο κανάλι κάνουν και αυτό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και το καλοκαίρι

Στη Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως αρέσει πολύ το καλοκαίρι. Και σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε! Γι' αυτό και η ίδια σε όσες φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει στα social media της από κάποια παραλία δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ οι περισσότεροι σε αυτές τις αναρτήσεις της σχολιάζουν το πόσο εντυπωσιακή είναι άβαφη.