Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει τα 4 πιο stylish παντελόνια για το καλοκαιρινό look του γραφείου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει τα 4 πιο stylish παντελόνια για το καλοκαιρινό look του γραφείου

Σε φαρδιά άνετη γραμμή και άκρως καλοκαιρινά χρώματα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει καμία γυναίκα τα φαρδιά, άνετα παντελόνια της ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Γιατί μπορεί να έχουμε ανεβασμένες θερμοκρασίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε μια χαρά να βάλουμε φαρδιά, ανάλαφρα παντελόνια, με καλοκαιρινά υφάσματα και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που είναι άκρως πρακτικά και ταιριάζουν τέλεια με sneakers αλλά και σανδάλια.

Την ίδια άποψη έχει και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία και δεν έχει αφήσει πίσω της ακόμη τα wide leg pants, που φορούσαμε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχοντας αντικαταστήσει τα χοντρά τζιν και τα βαριά υφάσματα με τις πιο καλοκαιρινές εκδοχές της διαχρονικής, φαρδιάς «παντελόνας».

Οδηγός αγοράς: 10 minimal κολιέ για να πετύχεις το τέλειο layering

https://www.instagram.com/p/CtbZFiloRVc/

Τα 4 office παντελόνια του καλοκαιριού.

Ριγέ παντελόνι: Γενικά αυτού του τύπου τα παντελόνια είναι πολύ ψηλά στις τάσεις της σεζόν, με τα λινά, ριγέ pyjama pants να είναι ένα trend που μας έρχεται από το scandinavian chic. Φυσικά, ένα τόσο casual παντελόνι δεν μπορεί να έρθει μαζί μας στο γραφείο, οπότε η Ζέτα βρήκε αυτή την ψηλόμεση, office εκδοχή του που είναι υπέροχη. Η ζώνη τονίζει ακόμη καλύτερα τη μέση.

zeta_makrupoulia-(4).jpg

Photo: Instagram/@zeta_makripoulia_official

Beige pants: Το μπεζ φαρδύ παντελόνι είναι ένα από τα αγαπημένα παντελόνια της κάθε γυναίκας. Οπότε γιατί να μην συνεχίσουμε να το φοράμε και το καλοκαίρι; Με sneakers και ένα cropped πουκάμισο ή top, είναι τέλειο για το γραφείο μας.

zeta_makrupoulia-(3).jpg

Photo: Instagram/@zeta_makripoulia_official

Λευκό denim: Είναι το κλασικό και αγαπημένο τζιν των Γαλλίδων. Και φυσικά του αξίζει μια θέση στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Από μόνο του το λευκό είνα ένα χρώμα που δίνει κομψότητα και έχει τη μαγική ικανότητα να ταιριάζει με τα πάντα. Ένα total white σύνολο με ένα σακάκι σε έντονο χρώμα είναι η καλύτερη εκδοχή του office look για τον Ιούνιο.

zeta_makrupoulia-(1).jpg

Photo: Instagram/@zeta_makripoulia_official

Printed παντελόνι: Είτε είναι printed, είτε έχει κάποια ιδιαίτερα σχέδια, όπως κεντήματα ή patterns, ένα παντελόνι όπως αυτό που φοράει η Ζέτα παρακάτω είναι τέλειο για ένα εντυπωσιακό office look, που μπορεί να μας ακολουθήσει και σε ένα ποτάκι ή μία βόλτα μετά τη δουλειά.

zeta_makrupoulia-(2).jpg

Photo: Instagram/@zeta_makripoulia_official