Η Ανίτα Μπραντ μετά τη 2η δύσκολη εγκυμοσύνη πόζαρε με τους γιους της που είχαν matchy matchy ρούχα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ανίτα Μπραντ μετά τη 2η δύσκολη εγκυμοσύνη πόζαρε με τους γιους της που είχαν matchy matchy ρούχα

Η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια ενώ οι γιοι τους είναι αυτοί που «κλέβουν» πάντα την παράσταση στις φωτογραφίες.

H Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης.

Η Ανίτα Μπραντ (ή αλλιώς Μπραντχούμπερ όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) έγινε ερωτική μετανάστρια για τα μάτια του Χάρη Χριστόπουλου, αφού ενώ εργαζόταν ως μοντέλο, σε ένα από τα ταξίδια της για δουλειά στην Ελλάδα συνάντησε τον γνωστό φωτογράφο και τελικά δεν έφυγε ποτέ. Η ίδια ασχολείται, πλέον με το μακιγιάζ ενώ έχει και το δικό της site με προϊόντα ομορφιάς.

https://www.instagram.com/p/Bn6qmaqFvO2/

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τον Χρήστο που είναι 3 ετών, ενώ πριν από σχεδόν 4 μήνες ήρθε στη ζωή και ο δεύτερος γιος τους.

Η Ανίτα Μπραντ με τους γιους της

Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram ποζάροντας αγκαλιά με τους δύο γιους της. Μάλιστα, στην όμορφη αυτή φωτογραφία ξεχώρισαν τα ρουχαλάκια των παιδιών, τα οποία ήταν matcy matchy. Η δε μαμά έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ηλιαχτίδες μου μοναδικές».

https://www.instagram.com/p/CvJrpQ1tNv2/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή - η οποία αγαπάει πολύ τη συγκεκριμένη οικογένεια μιας και είχε συνεργαστεί με τον Χάρη Χριστόπουλο - και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ανάμεσα σε όσους σχολίασαν την τρυφερή φωτογραφία.

Η 2η εγκυμοσύνη που έμεινε κρυφή

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος κατάφεραν να κρατήσουν την 2η εγκυμοσύνη της κρυφή μέχρι τη στιγμή που εκείνη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους τον περασμένο Απρίλιο, αφού ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος στο Happy Day μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου του, ενώ συμπλήρωσε:

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα».

Από την άλλη η Ανίτα Μπραντ παίρνοντας εξιτήριο είχε δηλώσει: «Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά. Κανείς συγγενής μας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο».