Το industrial loft της Ανίτας Μπραντ δεν ήταν ποτέ πιο φωτεινό - Πώς κράτησε κρυφή τη 2η εγκυμοσύνη

Το industrial loft της Ανίτας Μπραντ δεν ήταν ποτέ πιο φωτεινό - Πώς κράτησε κρυφή τη 2η εγκυμοσύνη
Instagram

Η δύσκολη εγκυμοσύνη, οι έξυπνες λήψεις και η συγκίνηση του φωτογράφου: «Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν πιο δύσκολη».

Η αλήθεια είναι πως αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό μπορείς να το καταφέρεις ακόμα κι αν ανήκεις στον χώρο της showbiz ή ακόμα κι αν έχεις ένα ισχυρό Instagram που κρατάς καθημερινή επαφή με τους followers σου. Όπως για παράδειγμα η Ανίτα Μπραντ που έγινε μαμά για δεύτερη φορά διατηρώντας το μυστικό της επτασφράγιστο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ανίτα Μπραντ & Χάρης Χριστόπουλος στόλισαν το σπίτι τους με πολλά δέντρα-Η λεπτομέρεια με τα φωτάκια

https://www.instagram.com/p/CgRUgkLthgn

Τη χαρμόσυνη είδηση για τη beauty expert και τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day το πρωί της Παρασκευής (31/3).

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει η ίδια το φύλο του μωρού.

Ωστόσο, η εκπομπή έπαιξε δηλώσεις του περήφανου συζύγου και πατέρα ο οποίος βγήκε στο Happy Day σε ζωντανή σύνδεση. «Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», είπε εμφανώς συγκινημένος ο φωτογράφος αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως το μωρό είναι αγοράκι.

https://www.instagram.com/p/CmeDcVjMMca

Φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Στις καθημερινές αναρτήσεις της όλο αυτό το διάσυημσα, η Ανίτα Μπραντ κατάφερε να κρύψει το ευχάριστο και μάλιστα με πολύ έντεχνο τρόπο -καθώς οι αναρτήσεις της ήταν πάντα κοντινά πλάνα. Και το γεγονός πως πόσταρε φωτογραφίες με κοντινά πλάνα δεν παραξένεψε κανέναν καθώς η δουλειά της είναι το μακιγιάζ το οποίο και απαιτεί πάντα κοντινές λήψεις.

Χάρης και Ανίτα

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Λευκάδα, το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μόλις έξι καλεσμένους. «Ήταν κλειστός ο γάμος, ήμασταν 6-7 άτομα. Ήταν δική μου ιδέα, τα είχα προετοιμάσει βέβαια λίγο με την Άννα και είπα μια ψυχή που είναι να βγει… Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Μετά το μυστήριο βάλαμε όλοι μαγιό, κάναμε μπάνιο και ξαπλώσαμε στα αρμυρίκια. Νιώθω ξαφνικά μια γαλήνη, είναι σπουδαίο πράγμα ο γάμος», είχε πει ο γνωστός φωτογράφος στην εκπομπή Happy Day.

Όπως πολλοί θα θυμούνται, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους Χρήστος, το 2020. Η όμορφη οικογένεια, που μετρά πλέον ένα νέο μέλος, στεγάζει τα όνειρά της σε ένα υπέροχο industrial loft δύο επιπέδων στο Γκάζι το οποίο και έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από το Instagram της εντυπωσιακής make up artist.

Το industrial loft δύο επιπέδων στο Γκάζι και το αυτοκίνητο μέσα στην οικεία που κάνει τη διαφορά.

Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, η οικογένεια που κράτησε επτασφράγιστο το μυστικό, μοιράστηκε αρκετά πλάνα από το το σπίτι που στεγάζεται η ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/Cmbx9AGtoj9
https://www.instagram.com/p/CJenwHylw9m

Ακολουθούν περισσότερα πλάνα από το σπίτι στο Γκάζι

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χάρης Χριστόπουλος είχε πει για το σπίτι των ονείρων του: «Πριν από μια δεκαετία αποφάσισα να αγοράσω ένα παλιό εργοστάσιο στο γραφικά όμορφο Γκάζι, όπου μέσα σε αυτό υπήρχε και το σπίτι του βιομήχανου. Αφού προχωρήσαμε σε πλήρη κατεδάφιση, μετέτρεψα όλο τον χώρο σε σύγχρονα lofts. Πλέον διαμένω σε ένα από αυτά, δέκα χρόνια τώρα, και ομολογώ ότι θεωρώ το σπίτι μου τον ομορφότερο χώρο σε όλο τον κόσμο».

Όσο για το ποια είναι η αισθητική του και πώς θα περιέγραφες τη διακόσμησή του; Στην ίδια συνέντευξη είχε πει: «H αισθητική του χώρου και η διακόσμησή του είναι μίνιμαλ, με λίγα, αλλά σημαντικά και συλλεκτικά αντικείμενα που ομορφαίνουν κάθε γωνιά. Όλο το σπίτι, ως loft δύο επιπέδων, είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί και εμφανές το στοιχείο του βιομηχανικού μπετό, που μου αρέσει πολύ. Αυτό που αγαπάμε πολύ σε αυτό το σπίτι είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να περπατάμε μέσα ελεύθερα και να κινούμαστε γύρω του δίχως εμπόδια».

https://www.instagram.com/p/Cgzo2zJlbOH
https://www.instagram.com/p/Cb3CELUl6ms
https://www.instagram.com/p/CB5bIiXldJQ