H Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης έγιναν γονείς και η αποκάλυψη ήρθε από την KatKen

H Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης έγιναν γονείς και η αποκάλυψη ήρθε από την KatKen

H Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχθηκαν την κόρη τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγες ώρες η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης απολαμβάνοντας τα πρώτα 24ωρα με το νέο μέλος της οικογένειας.

Η φαρμακοποιός και ο τραγουδιστής υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 4 κιλών, με την 30χρονη να γεννά το πρωί της Πέμπτης (14/09) κάτω από άκρα μυστικότητα σε μαιευτήριο της πρωτεύουσας.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα είχε κάνει ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο ήθελε με τον δικό του ποιητικό τρόπο να ανακοινώσει πως η κόρη τους ήταν καθ΄οδόν. Ο ίδιος έγραψε «Λήψη υπενθύμισης» ενώ έβαλε να ακούγεται το τραγούδι του «Έπαθα αγάπη», υπονοώντας πως η κόρη τους θα είναι αυτή που θα υπενθυμίζει σε εκείνον και τη σύζυγό του πάντα την αγάπη τους.

H Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης έγιναν γονείς

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η κολλητή φίλη της φαρμακοποιού, Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Kατερίνα» δίνοντάς μας λεπτομέρειες για τον τοκετό.

«Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/reel/CxKwbl6K7Kr/

Ο συμβολισμός πίσω από τις μπομπονιέρες στους γάμους Μουζουράκη - Κόζαρη & Πρέλεβιτς - Νομικού

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει στον αέρα της εκπομπής της, «Super Κατερίνα» ότι το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και μίλησε για την κολλητή της αναφέροντας: «Είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη. Οι μπαμπάς μου ήταν συμμαθητής με τον μπαμπά της. Είναι οκτώ χρόνια μικρότερη από εμένα, είναι 30 χρονών, έχουμε μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί. Εγώ, η Μαριλού και η Φιόνα είμαστε αυτοκόλλητες».

Και πρόσθεσε: «Με τον Πάνο γνωρίστηκαν αυτόν τον Σεπτέμβριο μέσω μίας κοινής μας φίλης. Τη δεύτερη φορά είχαμε βγει όλοι μαζί παρέα. Πάντα είχα καλή εντύπωση για τον Πάνο. Όταν άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία του. Να πω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά, είναι ευτυχισμένοι, ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Παντρεύονται στην Αίγινα. Τα γνώριζα όλα όλο αυτόν τον καιρό αλλά επειδή είναι η καλύτερή μου φίλη, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση».

Ο γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα στις 27 Μαΐου έχοντας στο πλευρό του πρόσωπα από το οικογενειακό και στενό φιλικό περιβάλλον. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με 500 καλεσμένους να δίνουν το παρών.

Στη λίστα των καλεσμένων ήταν πολλοί celebrities ανάμεσά τους oι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Έλενα Παπαρίζου, Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Παπαδοπούλου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου και άλλοι. Οι νεόνυμφοι είχαν 6 κουμπάρους και το γαμήλιο γλέντι διοργανώθηκε σε υπερπολυτελή πύργο του νησιού.

Η κολλητή φίλη της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο στο Instagram, λίγο πριν τον γάμο αναφέροντας:

https://www.instagram.com/p/CswZJ0lo-LI/

«Σήμερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη…🥲♥️πως πέρασαν έτσι τα χρόνια μυρμηγκάκι μου; Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί ! @kmarilou_ @formozinio Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχία…γιατί είσαι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!! Μαζί σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου όλες μαζί… Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία..🙏🏻🤩».

Ο γαμπρός εμφανίστηκε συγκινημένος στην εκκλησία και δεν σταμάτησε να χαιρετάει τους καλεσμένους ενώ η εγκυμονούσα νύφη έδειχνε πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ. H κουμπάρα, Κατερίνα Κολοτούρου φόρεσε μια χρυσή maxi τουαλέτα με άνοιγμα στην πλάτη και δαντέλα, εντυπωσιάζοντας με την ενδυματολογική της επιλογή.

katken85_3111963571054039759.jpg

To νυφικό της εγκυμονούσας Μαριλού Κοζάρη

Η Μαριλού Κοζάρη επέλεξε νυφικό σε strapless στυλ με εντυπωσιακή δαντέλα. Η γραμμή του ήταν εφαρμοστή και το μπούστο επίσης άκρως καλοκαιρινό και θηλυκό. Το πιο ξεχωριστό στοιχείο ήταν τα μανίκια σε στυλ opera gloves από ασορτι δαντέλα.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο με μπούκλες σε old Hollywood style. Ένα μακρύ πέπλο από απλό τούλι συμπλήρωσε το bridal look που ήταν minimal ως προς τα υπόλοιπα αξεσουάρ και κοσμήματα.