Γιατί παράτησε η Demi Moore τον Ashton Kutcher;

Γιατί παράτησε η Demi Moore τον Ashton Kutcher;

Το διάσημο ζευγάρι χωρίζει τώρα και στο διαδίκτυο.

Μετά την έντονη φημολογία των ημερών, η πρωταγωνίστρια του ροζ σκανδάλου Demi Moore φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει κάποια θέση απέναντι στα σενάρια που κυκλοφορούν.


Έτσι, με όλα τα σκανδαλοθηρικά tabloids να απεικονίζουν φωτογραφίες του συζύγου της, Ashton Kutcher με τη φερόμενη ως «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του, 23χρονη Sara Leal, η κυρία Kutcher δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Αρχικά, δημοσίευσε ένα ρητό του έλληνα φιλοσόφου Επίκτητου, το οποίο έλεγε, «όταν μας προσβάλλουν τα λάθη ενός άντρα θα πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας και τα λάθη μας. Ύστερα, θα ξεχάσουμε το μένος μας».


Λίγες ώρες αργότερα, η 48χρονη ηθοποιός φαινόταν πως έπαψε να ακολουθεί τον άντρα της στο «Twitter» καθώς το όνομα του Ashton Kutcher δε φαινόταν πουθενά στη λίστα με τους φίλους της. Βέβαια, πρέπει να άλλαξε γνώμη ή να μεσολάβησε κάτι αφού μετά ως δια μαγείας ο άτακτος σύζυγος επέστρεψε στη θέση του στο προφίλ της.


Τέλος, στις 26 Oκτωβρίου, η πληγωμένη Demi ανέβασε μία περίεργη φωτογραφία της με κλειστά μάτια που ήθελε με τη σειρά της να μεταφέρει άλλο ένα μήνυμα σχετικά με το πρόσφατο σκάνδαλο. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός ξαπλωμένη, δεν κοιτάζει το φακό και γράφει «βλέπω μέσα σου».


Ακόμα δε γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ των δύο παντρεμένων αλλά για καλό και για κακό ας ρίξουμε μια ματιά στο facebook τους μήπως και μάθουμε τίποτα περισσότερο!