Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες, η Blake Lively έχει αυτούς τους κοιλιακούς

Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες, η Blake Lively έχει αυτούς τους κοιλιακούς

Τέσσερα παιδιά έχει αποκτήσει η Blake Lively με τον Ryan Raynolds και το σώμα της είναι κάπως έτσι σήμερα 

H 35χρονη ηθοποιός Blake Lively έγινε μαμά για τέταρτη φορά στα μέσα Φεβρουαρίου 2023, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ryan Reynolds, το φύλο βέβαια του οποίου ακόμα δεν έχουμε μάθει. Αυτό που έχουμε δει με σιγουριά είναι πως η Blake έχει καλά γονίδια και έχει χάσει τα κιλά και της τέταρτης εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/CvN-Gm1Il8Z/

Στη νέα της πόζα με μπικίνι, το Gossip Girl προκάλεσε έντονο gossip χάρη στη σμιλεμένη της κοιλίτσα και δέχτηκε την αποθέωση των fans της για το πώς κατάφερε μετά από 4 παιδιά να έχει αυτές τις αναλογίες κι ενώ έχουν περάσει τόσο λίγοι μήνες μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη και γέννα.

https://www.instagram.com/p/BOWNWABBNjk/

Ένας follower την αποκάλεσε αληθινή Barbie και άλλος θυμήθηκε το Shallows του 2016, την ταινία με πρωταγωνίστρια τη Lively στην οποία πόζαρε και πάλι με πορτοκαλί μπικίνι.

Tα fitness μυστικά της Blake

Πώς τα κατάφερε η Blake και επανήλθε; Ο προπονητής της Don Saladino, στο E! News, έχει πει πως ο ύπνος έξτρα 90 λεπτά κάθε μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις έξτρα κιλά, ωστόσο το να έχεις τέσσερα παιδιά- το ένα από αυτά νεογέννητο- δεν ξέρουμε πώς ακριβώς μπορεί η Lively να κοιμάται πιο πολύ. Πάντως σε άλλη συνέντευξη, η Blake είχε αποκαλύψει πως δεν τρώει γλουτένη και σόγια και πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα.

Τον Φεβρουάριο, με έναν ανορθόδοξο τρόπο, είχε «ανακοινώσει» τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, τον Φεβρουάριο, η Blake Lively. Όχι, μη φανταστείς ότι έκανε κάποιο βαρύγδουπο post στο Instagram. Απλώς, πόζαρε δίπλα στην πεθερά της και τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, φορώντας τζιν και χωρίς φουσκωμένη κοιλίτσα, δίνοντας έτσι την πληροφορία ότι γέννησε.

Κι ενώ οι fans απορούσαν για το πού πήγε η κοιλίτσα της, πότε γέννησε, γιατί δεν έκανε κάποια ανακοίνωση, η Blake ανέμελα πόσταρε τα φαγητά που έφτιαξε για τη βραδιά του Super Bowl. Και δεν ανακοίνωσε ποτέ ποιο είναι το φύλο του μωρού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα το κάναμε για 4η συνεχόμενη φορά αν δεν το αγαπούσαμε. Όλοι μας είμαστε καλά. Στην πραγματικότητα είμαστε φανταστικά. Βασικά αν δεν γνωρίζαμε λόγω εμπειρίας τι να κάνουμε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε o Ryan Reynolds, μιλώντας στην εκπομπή του CNBC «Power Lunch».

Πάντως σε ένα σημείο της συνέντευξης αστειεύτηκε για τον θόρυβο που πλέον επικρατεί στο σπίτι: «Μοιάζει με ζωολογικό κήπο το σπίτι μας αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή η κουζίνα είναι το νέο μου γραφείο και για να είμαι ειλικρινής θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής μου εδώ μέσα», είπε αστειευόμενος.

Τα 3 άλλα παιδιά τους είναι μικρά ακόμη σε ηλικία για αυτό και κάνουν σαματά. Το ζευγάρι έχει μία κόρη την James που είναι 8 χρονών, μία δεύτερη την Inez που είναι 6 χρονών και μία μικρότερη, την Betty που είναι 3 χρονών.

O Ryan Reynolds περιγράφει τις πρώτες στιγμές με το 4ο παιδί του κρυμμένος στο γραφείο του

https://www.instagram.com/p/Cin8-4JpcZw/

Το νέο επαγγελματικό βήμα και η αντίδραση των fans

Τα τελευταία χρόνια η σταρ της μεγάλης οθόνης έχει λανσάρει μια σειρά αναψυκτικών αφού η ίδια έχει τονίσει πως δεν πίνει καθόλου αλκοόλ στην καθημερινότητά της. Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Instagram το νέο της επαγγελματικό βήμα, αποκαλύπτοντας ότι λανσάρει μια νέα σειρά αλκοολούχων ποτών.

«To ποτό δεν είναι το φόρτε μου. Αλλά για χάρη της γεύσης είναι.Σπιτικές συνταγές. Πραγματικά φρούτα. Πραγματικά συστατικά. Ποιοτικά ποτά. Χωρίς βλακείες. Επίσης, πραγματική εξοικονόμηση χρόνου. Γι’ αυτό και το έκανα πραγματικότητα», έγραψε η 35χρονη Lively σε ανάρτησή της στο Instagram και οι φανς απόρησαν γιατί ενώ δεν πίνει αλκοόλ λανσάρει αλκοόλ.

Αξιοσημείωτο είναι πως το brand (Betty Booze) πήρε το όνομά του την 3χρονη κόρη της Lively και του συζύγου της Ryan Reynolds, Betty.

Η Blake Lively λανσάρει αλκοολούχα ποτά και οι fans της την κατηγορούν για αισχροκέρδεια