O Ryan Reynolds περιγράφει τις πρώτες στιγμές με το 4ο παιδί του κρυμμένος στο γραφείο του

O Ryan Reynolds περιγράφει τις πρώτες στιγμές με το 4ο παιδί του κρυμμένος στο γραφείο του

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2022 Evan Agostini

Ο ηθοποιός στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Blake Lively αλλά πάλι κάτι ξέχασε να μας πει. 

Ο πολύτεκνος μπαμπάς Ryan Reynolds μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό του 4ου παιδιού του πριν από λίγες ημέρες και μας αποκάλυψε πότε συνέβη το ευχάριστο γεγονός καθώς και άλλες «πικάντικες» λεπτομέρειες για τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία 24ωρα στη κοινή ζωή του με την σύζυγό του Blake Lively.

Γιατί τέτοια μυστικότητα;

Ο Ryan Reynolds μας έχει δείξει πολλές φορές το επικοινωνιακό του ταλέντο. Για αυτό το λόγο έχει γίνει εκτός από ηθοποιός και παραγωγός και ένας σούπερ πετυχημένος επιχειρηματίας και διαφημιστής της εταιρείας ποτών που είναι στην ιδιοκτησία του.

https://www.instagram.com/p/CokQdJMPmVO

Όμως προφανώς με την σύμφωνη γνώμη και της συζύγου του Blake Lively δεν θέλει να λέει πολλά για το 4ο παιδί τους που ήρθε μόλις πριν λίγα 24ωρα στη ζωή. Βασικά λίγες ώρες πριν το Super Bowl από όπου αργότερα έβγαλαν και τη σχετική φωτογραφία όπως αναφέρει και το περιοδικό People.

https://www.instagram.com/p/ColFDTqpp8k

H Blake Lively μας έδειξε πως έγινε μαμά για 4η φορά αλλά όλοι ψάχνουν το φύλο του μωρού

Για γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει, φαίνεται αρκετά ξεκούραστη η Blake Lively: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα το κάναμε για 4η συνεχόμενη φορά αν δεν το αγαπούσαμε. Όλοι μας είμαστε καλά. Στην πραγματικότητα είμαστε φανταστικά. Βασικά αν δεν γνωρίζαμε λόγω εμπειρίας τι να κάνουμε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε o Ryan Reynolds, μιλώντας στην εκπομπή του CNBC «Power Lunch».

Όμως ο ηθοποιός ακόμη και τώρα δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους και αυτό είναι ένα μυστήριο. Εκτός αν υπάρχει προγραμματισμένη φωτογράφιση και θέλουν τότε να το αποκαλύψουν.

Πάντως σε ένα σημείο της συνέντευξης αστειεύτηκε για τον θόρυβο που πλέον επικρατεί στο σπίτι: «Μοιάζει με ζωολογικό κήπο το σπίτι μας αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή η κουζίνα είναι το νέο μου γραφείο και για να είμαι ειλικρινής θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής μου εδώ μέσα», είπε αστειευόμενος.

Τα 3 άλλα παιδιά τους είναι μικρά ακόμη σε ηλικία για αυτό και κάνουν σαματά. Το ζευγάρι έχει μία κόρη την James που είναι 8 χρονών, μία δεύτερη την Inez που είναι 6 χρονών και μία μικρότερη, την Betty που είναι 3 χρονών.

Τα παιδιά τους σπάνια έως και καθόλου εμφανίζονται στα social media.