Η Υρώ Λούπη τόλμησε μία αλλαγή στα κοντά μαλλιά της που λίγες θα κάναμε αλλά ταιριάζει σε όλες μας

Η Υρώ Λούπη τόλμησε μία αλλαγή στα κοντά μαλλιά της που λίγες θα κάναμε αλλά ταιριάζει σε όλες μας
Instagram

«Πόσο πιο όμορφη μπορεί να είναι μία γυναίκα όταν από φυσικού της είναι λαμπερή και γοητευτική... Τα "σπας" Υρώ, σαν μικρό κοριτσάκι είσαι». 

Αν και η Yρώ Λούπη έχει μια μακρά θητεία σε θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση, ήταν το 2004-2007 όταν και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά του Mega «Βέρα στο δεξί».

19 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που προβλήθηκε η «Βέρα» και η γλυκιά τηλεοπτική Δώρα δεν έχει αλλάξει καθόλου ενώ και το στιλ της είναι το ίδιο. Λάτρης της απλότητας και φυσικότητας, η ταλαντούχα ηθοποιός το τελευταίο διάστημα πέρασε τη beauty φιλοσοφία της στο επόμενο level αφού σε πρόσφατες αναρτήσεις της είδαμε πώς είναι τα φυσικά της μαλλιά.

Όπως θα δεις παρακάτω, η Ηρώ είπε «αντίο» για λίγο καιρό στο πιστολάκι των μαλλιών της προωθώντας το φυσικό curly hair look. Και η αλήθεια είναι πως το φυσικό μαλλί σε κάθε γυναίκα είναι πάντα το καλύτερο.

Αρκετοί ήταν οι followers που σχολίασαν θετικά το φυσικό look της Ηρώς με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω σχόλιο.

Untitled.pngfff.png

Οι φωτογραφίες με τα υπέροχα φυσικά μαλλιά της

Η φιλία με τη Μαριάννα Τουμασάτου

Με την τηλεοπτική Ρεγγίνα από τη «Βέρα» εκτός από συμφοιτήτριες στη σχολή είναι και κουμπάρες καθώς η Υρώ πάντρεψε τη Μαριάννα Τουμασάτου με τον «Στράτο Αντύπα» κατά κόσμον Αλέξανδρο Σταύρου.

Σε μία από τις αναρτήσεις της Υρώς, η κουμπάρα της σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Εγώ να σε χαίρομαι και εμπριμέ ακόμα! Έχω τύχη που σε έχω, έχω αναμνήσεις, έχω όνειρα, έχω έχω πάρε……. Σε αγαπάω είσαι η σκιούλα μου, πάντα έτσι γράφει το τηλέφωνο! Κι πάντα θυμάμαι το κορίτσι με τα άσπρα παπούτσια την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στη σχολή! Θυμάμαι την πρώτη μας παράσταση τρελές από τη χαρα μας και φαντάζομαι το μέλλον….. ολότρελες σκέτο!!!❤️».

Untitled.png
https://www.instagram.com/p/CkahZkro45j/

Η Υρώ έχει πάει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες στο επόμενο level

Η γνωστή ηθοποιός καταπιάνεται συχνά με οικιακές εργασίες, κατασκευές και αναδιαμορφώσεις επίπλων και διακοσμητικών στοιχείων.

Πιο συγκεκριμένα, στον ελεύθερο χρόνο της «μεταμορφώνει παλιές συρταριέρες με χρώματα κιμωλίας», κάνει «Furniture make over» όπως της αρέσει να τα αποκαλεί, κατασκευάζει κρεμαστά δεντράκια τοίχου και γενικά διοχετεύει τη φαντασία της σε δημιουργικές ενασχολήσεις με τα του σπιτιού. Μάλιστα, μοιράζεται χρήσιμα tips με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, ώστε να τους βοηθήσει να αλλάξουν και εκείνοι τον χώρο τους εύκολα και οικονομικά. Σε βιντεάκια με τίτλους όπως «Επιχείρηση: Βάψιμο και ανανέωση παλιάς μεταλλικής ντουλάπας» εξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία που ακολούθησε.

Έτσι, το προσωπικό της προφίλ στο Instagram απαρτίζεται από πολλές home made λήψεις, μιας και έχουμε να κάνουμε με μια δημιουργική σπιτόγατα.

https://www.instagram.com/p/CIIwH9rFnKN/
https://www.instagram.com/tv/Ce-l3BToIIN/
https://www.instagram.com/tv/Ces2gxbFZpg/

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Υρώς εδώ.

Η σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση

Η Υρώ Λούπη τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Σε συνέντευξή της στο Mega αναφορικά με τη σχέση τους και το ενδεχόμενο επισημοποίησής της μετά από έξι περίπου χρόνια, είχε εξηγήσει: «Με τον Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Δεν θεωρώ ότι είναι οικόπεδό μου, δεν θεωρώ ότι μου ανήκει. Με τον Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο. Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πάρα πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα».

Σε άλλη συνέντευξή στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Μπέττυ Μαγγίρα, είπε: «Με τον Σωτήρη μοιάζουμε πάρα πολύ. Στην προσωπική του ζωή έχει και τα στοιχεία που φαίνονται προς τα έξω και αυτά που δεν φαίνονται. Έχουμε πάρα πολλά κοινά και έχουμε κοινή θέση απέναντι στα πράγματα. Έχουμε μια ίδια οπτική στην ζωή. Δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου τον γάμο. Είμαστε κατά του γάμου. Δε μένουμε στο ίδιο σπίτι, ο καθένας έχει το δικό του. Ο γάμος είναι για να υπογράφεις κάποια χαρτιά και να φωνάζεις τους συγγενείς σου».