Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς σύστησε το νέο αγαπημένο μέλος στην οικογένειά της και το γέμισε φιλιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς σύστησε το νέο αγαπημένο μέλος στην οικογένειά της και το γέμισε φιλιά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστό πως αγαπάει πολύ τα ζώα και κυρίως τις γάτες, αφού ήδη έχει τη Suki αλλά παράλληλα μαζί με την οικογένειά της φροντίζουν κι άλλα γατάκια. Στην παρέα προστέθηκε κι άλλο ένα, το οποίο το ονόμασε με το πιο viral όνομα των ημερών.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις διακοπές της στα νησιά των Κυκλάδων, αφού μέχρι στιγμής έχει βρεθεί από την Τήνο, στη Νάξο και τα Κουφονήσια.

Παράλληλα, η ίδια επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα για να κάνει τις μετακομίσεις των εταιρειών της, τα γραφεία των οποίων ήταν στην Βαρυμπόμπη μέχρι πέρσι. Λόγω της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στην περιοχή το περσινό καλοκαίρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τις κράτησε κλειστές για την ασφάλεια των υπαλλήλων της.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας είπε σε σχετικό story της πρόσφατα: «Καλησπέρα έχω ψιλό χαθεί λίγο από τα social γιατί γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί παντού είναι πολύ στενάχωρη, οπότε αποφάσισα να μείνω για λίγο εκτός. Πέρα από αυτό έχω και την μετακόμιση των εταιρειών μου. Γίνεται ένας χαμός, Άλλα όλα καλά, είμαι εδώ, επανέρχομαι. Για εσάς που ρωτάτε δεν έχει συμβεί κάτι απλά γίνεται ένας πανικός στο γραφείο».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, βέβαια βρήκε το χρόνο να περάσει και από το σπίτι των γονιών της, απ' όπου μας σύστησε τον νέο της «έρωτα», τον Φαίδωνα. Όπως είπε σε σχετικό Instagram story της ο Φαίδωνας, ο οποίος είναι ένας γλυκύτατος γατούλης, βρέθηκε από τους γονείς της σε όχι και τόσο καλή κατάσταση αλλά με τη δική τους φροντίδα ανέκαμψε και έγινε μέλος της οικογένειας. Η ίδια δεν μπορούσε να σταματήσει να του δίνει φιλιά ενώ κι εκείνος μαζί με ακόμα μια γάτα της έκαναν χάδια.

Εν τω μεταξύ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε στον μικρό γατούλη το πιο viral όνομα των ημερών, αφού το όνομα «Φαίδων» ακούγεται συνέχεια σε όλες τις παρέες ύστερα από ένα βίντεο στο Τik Tok με ένα παιδάκι που καθώς έκανε ποδήλατο έπεσε.

Η νέα τηλεοπτική στέγη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως από τον Σεπτέμβρη θα έχει και νέα τηλεοπτική στέγη. Όλα δείχνουν πως η Βαλαβάνη είναι κοντά σε συμφωνία με το Mega, όπου και θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής του Κώστα Τσουρού που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο. Στην ίδια εκπομπή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού υπέγραψε και η Νόνη Δούνια που θα έχει και αυτή θέση στο ψυχαγωγικό κομμάτι της νέας infotainment εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/CrkiFdnKNix/