Διπλή και Megaλη μετακόμιση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Διπλή και Megaλη μετακόμιση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Είναι η χρονιά των μετακομίσεων για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι αυτό φαίνεται.

Μετά τις πόζες με μπικίνι σε διάφορα νησιά των Κυκλάδων και το μπιφ με followers περί κιλών και φίλτρων , η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζεται για μια ακόμα μετακόμιση φέτος.

Η επιστροφή στα social και το μήνυμα

«Καλησπέρα έχω ψιλό χαθεί λίγο από τα social γιατί γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί παντού είναι πολύ στενάχωρη, οπότε αποφάσισα να μείνω για λίγο εκτός. Πέρα από αυτό έχω και την μετακόμιση των εταιρειών μου. Γίνεται ένας χαμός, Άλλα όλα καλά, είμαι εδώ, επανέρχομαι. Για εσάς που ρωτάτε δεν έχει συμβεί κάτι απλά γίνεται ένας πανικός στο γραφείο», εξήγησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο story που έκανε.

Οι εταιρίες της Βαλαβάνη βρίσκονταν στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και πριν δύο χρόνια ακριβώς οι επιχειρήσεις της Βαλαβάνη με μαγιό και ρούχα βρισκόταν κοντά στο επίκεντρο της φωτιάς που έκαιγε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενημέρωσε τότε το κοινό της, ότι η επιχείρησή της θα παραμείνει ως εκ τούτου κλειστή.

Η επιχείρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη κοντά στο μέτωπο της φωτιάς: Το μήνυμά της στο Instagram

valavani-1.jpg

Το νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Βαλαβάνη φέτος άλλαξε και σπίτι μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η 36χρονη δημοσίευσε βίντεο σε Instagram-stories και οι πιο παρατηρητικοί μπορούν να καταλάβουν πως η Ευρυδίκη μάλλον μετακόμισε σε νέο σπίτι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πρώτα πλάνα.

H νέα τηλεοπτική στέγη

Πέραν της αλλαγής στέγης φέτος μετά τον χωρισμό, η Ευρυδίκη έχει και νέα τηλεοπτική στέγη. Όλα δείχνουν πως η Βαλαβάνη είναι κοντά σε συμφωνία με το Mega, όπου και θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής του Κώστα Τσουρού που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο. Στην ίδια εκπομπή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού υπέγραψε και η Νόνη Δούνια που θα έχει και αυτή θέση στο ψυχαγωγικό κομμάτι της νέας infotainment εκπομπής.

To Μega ανακοίνωσε επίσημα την εκπομπή του Κώστα Τσουρού σήμερα τονίζοντας:

«Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν. Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό. Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα. Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη».

Στο νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όλα αλλάζουν εκτός από τη μία και μεγάλη της αγάπη