«Εμείς στο survivor άλλο σώμα είδαμε», είπε follower στη Βαλαβάνη και απάντησε όπως πρέπει

«Εμείς στο survivor άλλο σώμα είδαμε», είπε follower στη Βαλαβάνη και απάντησε όπως πρέπει

«Εμείς στο survivor όταν ήσουν, άλλο σώμα είδαμε». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να απαντήσει στο Instagram.

Ακόμα μία καλοκαιρινή πόζα με μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ακόμα μία αντιπαράθεση στο Instagram για το σώμα της δημοσιογράφου, τα κιλά και τα φίλτρα.

Είναι αυτό το σώμα που είδαμε στο Survivor;

Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τον διάλογο της πάλαι ποτέ παίκτριας του Survivor 2017 και Survivor All Star στο Instagram με αφορμή τις πόζες της Ευρυδίκης με μαύρο μπικίνι από το brand που έχει λανσάρει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Cu6n_Sxsj82/

«Εμείς στο survivor όταν ήσουν, άλλο σώμα είδαμε», έγραψε η follower και σίγουρα δεν περίμενε την απάντηση της Βαλαβάνη η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

evridiki.jpg

«Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα», είπε η Βαλαβάνη αλλά έτερη follower έσπευσε να γράψει πως στο Survivor η Ευρυδίκη ήταν χωρίς φίλτρα.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είχε πει η Ευρυδίκη σε έξαλλο mood το 2022 στην εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Μετά την έξοδό της από το ριάλιτι μέσα σε δύο εβδομάδες, η Βαλαβάνη δεν ξαναμίλησε για το All Star και στη νέα (μετά Βασάλου) εποχή, η δημοσιογράφος είναι πάντα μαζί με τον Γρηγόρη Morgan διατηρώντας χαμηλό προφίλ και χωρίς να ταγκάρει εμφανώς ο ένας τον άλλο.

Και μετά το σώμα, να τι χάνει ο Βασάλος. . .

Κι όταν οι followers δεν ασχολούνται με το σώμα της, φροντίζουν να ταγκάρουν και να υπενθυμίζουν στον Βασάλο τι έγραψε, με ένα σχόλιο σε άλλη πόζα της Ευρυδίκης για το τι χάνει ο Κωνσταντίνος να συγκεντρώνει πάνω από 100 Likes.

https://www.instagram.com/p/CuwnZ46M8bG/

Το πρώην ζευγάρι πάντως δηλώνει αγαπημένο, έχουν ξεκινήσει και τα δημόσια σχόλια- ο ένας στον άλλο- και στο Instagram και η Βαλαβάνη είχε τονίσει πως μιλάει με τον Κωνσταντίνο σχεδόν καθημερινά.

valavani2.jpg

Η ευχή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο που έγινε νονός & η ομοιότητα με τη βαφτιστήρα

Στα 36 της ακριβώς όπως ήθελε να είναι:

Στα μέσα Μαΐου, η Ευρυδίκη γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της, ακριβώς όπως τα ήθελε, ξυπόλητη και δίπλα στη θάλασσα.

«Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου.

Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα.

https://www.instagram.com/p/CsQsqIwMGD1/



Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.