Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ηλιοθεραπεία πιο fit από ποτέ σε μια πέτρινη φυσική ξαπλώστρα στην Κίμωλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ηλιοθεραπεία πιο fit από ποτέ σε μια πέτρινη φυσική ξαπλώστρα στην Κίμωλο

Η Μαρία Μπεκτώρου μετά τις διακοπές της σε Κεφαλλονιά και Σύρο βρέθηκε στην Κίμωλο να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο την ώρα που όλοι πρόσεξαν την αλλαγή στο σώμα της.

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τις διακοπές της μέσα σε κλίμα ηρεμίας και χαλάρωσης μιας και η εκπομπή της «The Chase» συνεχίζει κανονικά από τον Σεπτέμβρη με την προσθήκη μάλιστα ενός ακόμα chaser.

O Superman Νικόλας Παχής είναι ο 5ος chaser, φαν του Ντέμη Νικολαΐδη και ερασιτέχνης ηθοποιός

H ίδια μετά την Κεφαλλονιά και τη Σύρο βρίσκεται στην Κίμωλο, όπου έκανε την ηλιοθεραπεία της, σύμφωνα με την πρόσφατη ανάρτησή της σε μια πέτρινη φυσική ξαπλώστρα σαν άλλη «θεά», όπως της σχολίασαν κάποιοι από τους followers της.

https://www.instagram.com/p/CvU61h5ohR3/

Παράλληλα, πολλοί πρόσεξαν την αλλαγή στο σώμα της, αφού η ίδια δείχνει πιο γυμνασμένη από ποτέ.

364173067_295372993161090_3876197897136999227_n.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα σχόλια των fans.

Η Μαρία Μπεκατώρου και οι αλλαγές στη διατροφή της

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο gossip-tv.gr είχε αναφέρει σχετικά με τις αλλαγές στη διατροφή της που τη βοήθησαν να αποκτήσει αυτό το καλλίγραμμο σώμα πως ένας λόγος ήταν ότι ναι μεν και η ίδια ήθελε να χάσει βάρος για τον εαυτό της αλλά είχε θέμα και στη δουλειά της και τις εμφανίσεις της, όσο παρουσίαζε το Still Standing. Όπως αποκάλυψε: «Είχα μπροστά μου ένα σωρό από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει».

364294742_819812719626878_9102443590995895620_n.jpg

Κάπως έτσι έκοψε «μαχαίρι» τα τηγανητά, ενώ όπως ανέφερε:

«Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι».

https://www.instagram.com/p/CtWaSpxovAI/

Παράλληλα, πρόσθεσε πως μέσα στη μέρα φροντίζει να πίνει πράσινο τσάι και χυμούς, που διατηρούν σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της κι απ' ότι φαίνεται τα έχει καταφέρει μια χαρά αν δεις και τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθούν.