O Superman Νικόλας Παχής είναι ο 5ος chaser, φαν του Ντέμη Νικολαΐδη και ερασιτέχνης ηθοποιός

Κατερίνα Μπούσιου
O Superman Νικόλας Παχής είναι ο 5ος chaser, φαν του Ντέμη Νικολαΐδη και ερασιτέχνης ηθοποιός

Το new entry του Chase έκανε την εμφάνισή του στο τρέιλερ του παιχνιδιού και ο Νικόλας Παχής είναι μία πολυδιάστατη προσωπικότητα. 

Το νέο τρέιλερ του The Chase επικύρωσε αυτό που όλοι γνωρίζαμε για την είσοδο ενός ακόμη Chaser. Και ο Νικόλας Παχής είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα της Μαρίας Μπεκατώρου. Και είναι μία πολυδιάστατη προσωπικότητα, γιατί εκτός από ερασιτέχνης αθλητικογράφος και φαν της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαΐδη, έχει λάβει μέρος και σε παραστάσεις στο θέατρο.

https://www.instagram.com/p/Ca4-ISkgiaQ/

Ο Κλάρκ Κέντ του The Chase

Το νέο τρέιλερ του The Chase μας επανέφερε ξανά στις οθόνες μας, την Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τους Chasers της. Την Γυναίκα με τα μαύρα Μαρία Μάρκου, το Γεράκι Πάνο Δημάκη, το Βουνό Βασίλη Φασιά και τον Αδέκαστο επιθεωρητή Ηλία Αλεξίου οι οποίοι για δεύτερη σεζόν στο Mega κατέκτησαν την κορυφή στην τηλεθέαση.

Stop ο χρόνος: Η Μαρία Μάρκου δηλώνει εθισμένη στη γνώση, μιλάει για τον έρωτα & καταρρίπτει cliché

Και αυτή τη τρίτη σεζόν που έρχεται, η επιτυχία συνεχίζεται με την προσθήκη ενός ακόμη μέλους, ο οποίος και φάνηκε στο τέλος του τρέιλερ.

Ο νεαρός λοιπόν στο ταξί, είναι ο Νικόλας Παχής είναι μόλις 23 χρονών και ο τρόπος που εμφανίστηκε ως nerd ή καλύτερα ως ο Κλάρκ Κέντ, «πρόδωσε» το ψευδώνυμο του νέου chaser, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει σχέση με τον κινηματογραφικό Superman.

https://www.instagram.com/p/BhqzvATnkME/

Ο Superman Chaser ο οποίος είναι απόφοιτος Διεθνών Σπουδών στο Πάντειο, αγαπά το ποδόσφαιρο και συνεχίζει να αθρογραφεί σε site φιλάθλων της ΑΕΚ. Και εκτός αυτού είναι μεγάλος φαν του Ντέμη Νικολαΐδη τον οποίο και ακολουθεί στα social media.

Ο νεαρός - ίσως και ο νεαρότερος παγκοσμίως chaser - έχει μεγάλη αγάπη στο θεάτρο και είναι ερασιτέχνης ηθοποιός. Το μαρτυρά μία ανάρτησή του στο Instagram από την παράσταση στο θέατρο «Ροές» στην οποία συμμετείχε.

https://www.instagram.com/p/Cutap4Dszb_/