Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε «Chase» σε όλους τους επαγγελματικούς και προσωπικούς της στόχους

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε «Chase» σε όλους τους επαγγελματικούς και προσωπικούς της στόχους

Η Μαρία Μπεκατώρου βιώνει την απόλυτη ευτυχία σε όλους τους τομείς και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς Ελληνίδες παρουσιάστριες. Η 49χρονη βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού έχει καταφέρει να έχει την απόλυτη ισορροπία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Πριν από λίγα 24ωρα η οικοδέσποινα του «Τhe Chase» ανανέωσε τη συμφωνία συνεργασίας με το MEGA και έτσι εμείς θα την απολαμβάνουμε για μια ακόμη χρονιά στους δέκτες μας.

«To MEGA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τη Μαρία Μπεκατώρου. Μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με έμφυτο χάρισμα να κερδίζει τις καρδιές των τηλεθεατών, η Μαρία Μπεκατώρου που ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021, θα συνεχίσει τις «καταδιώξεις» στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chase». Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κερδίσει το στοίχημα της διαχρονικότητας και, επιστρατεύοντας το πολύπλευρο ταλέντο της, καταφέρνει πάντα να βάζει το δυνατό αποτύπωμά της σε φιλόδοξα προγράμματα και να τα οδηγεί στην κορυφή της τηλεθέασης. Ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της ψυχαγωγίας είναι αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου και θα συνεχίσει να λάμπει στο MEGA», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Μαρία Μπεκατώρου: Το πάρτι γενεθλίων στη Νατάσα Θεοδωρίδου και οι τρυφερές ευχές της Μπόσνιακ

H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

H παρουσιάστρια είναι εμφανώς ανανεωμένη τα τελευταία χρόνια και δεν διστάζει να μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τις κομψές εμφανίσεις της. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αποκτήσει την πιο fit πλευρά του εαυτού της και προσπαθεί να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

https://www.instagram.com/p/Cm11TsjIfrM

Όπως έχει η ίδια δηλώσει ακολούθησε πιστά ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής θέλοντας να απαλλαγεί από μερικά περιττά κιλά. Η 49χρονη είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για την απόφασή της να χάσει 10 κιλά αναφέροντας πως υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι το οποίο έγινε σταδιακά και χωρίς πίεση.

«Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το “Still Standing” και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα σωρό από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη (Aλεβιζόπουλο) έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έβγαλε εντελώς τα τηγανιτά και το αλκοόλ από το διατροφολόγιό της, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά.

«Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι», έχει αποκαλύψει η ίδια. Μέσα στην ημέρα φροντίζει να καταναλώνει πράσινο τσάι και χυμούς, που διατηρούν σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά.

Oι ωραιότερες φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό

Πηγή κεντρικής: mariampekatwrou