H Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές στην Πάρο και ποζάρει με μαγιό στην «μυστική» της παραλία

H Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές στην Πάρο και ποζάρει με μαγιό στην «μυστική» της παραλία

Η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα. Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και το αισιόδοξο μήνυμα.

Στην Πάρο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αποφάσισε να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί όπου περνά κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος, των καλοκαιρινών της διακοπών.

Oι διακοπές της Μάρας Ζαχαρέα στις Κυκλάδες

Πριν λίγες ώρες η γνωστή δημοσιογράφος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της στα social media και το συνόδευσε με έναν στίχο από ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. O λογαριασμός της στο Instagram μετρά περισσότερους από 18 χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι της χαρίζουν απλόχερα likes και υποστηρικτικά σχόλια.

Η Διευθύντρια Ειδήσεων του Star φοράει ένα υπέροχο printed μπικίνι και χαμογελά μέσα στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων.

https://www.instagram.com/p/CvUCbFxoids/

«Μαζεύω ήλιο και θάλασσα για τον χειμώνα. Ίσως και τίποτα αισθήσεις και εικόνες…" Γ. Ρίτσος (21/8/1973)», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μέσα σε λίγες ώρες το post της 58χρονης συγκέντρωσε περισσότερα από 1000 likes και δεκάδες κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Screenshot-2023-07-31-150549.png

«Γοργόνα», «Υπέροχη. Να περνάτε όμορφα», «Νεράιδα», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των fans.

mara1.jpg

Νωρίτερα η καταξιωμένη anchorwoman δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία μας αποκάλυψε την αγαπημένη της, «μυστική» παραλία και πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

1690806162058-985121821-mara2.jpg

«Η πιο ωραία ώρα της ημέρας», έγραψε η Μάρα Ζαχαρέα.

H αγάπη για την Πάρο

Η Πάρος αποτελεί αγαπημένο προορισμό για εκείνη και τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσσόπουλο τον οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CgU4etarqTm/

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εντοπιστεί στη Νάουσα, όπου συνηθίζουν να γευματίζουν μαζί με καλούς φίλους.

https://www.instagram.com/p/CvNiP8WrpVD/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φορές που η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε μαγιό και πόζαρε στον φακό με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Πηγή κεντρικής: marazaharea