Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει πώς να φοράει το μπικίνι στην τοποθεσία Πάρος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει πώς να φοράει το μπικίνι στην τοποθεσία Πάρος

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένειά της περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο αγαπημένο τους νησί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 13 χρόνια στο πλευρό του Θέμη Σοφού. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με αποτέλεσμα μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, να ανταλλάζουν το 2011 όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Η παρουσιάστρια αναφέρεται συχνά on camera στον γνωστό ποινικολόγο με τα πιο τρυφερά λόγια. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ως no1 προτεραιότητα τα τρία του παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννη), με τα οποία περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο, μακριά από τα media.

https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/

Oι διακοπές στην Πάρο και οι υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένειά της περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών στο εξοχικό που έχουν αποκτήσει στην Πάρο. Η παρουσιάστρια έχει τονίσει σε συνεντεύξεις της πως λατρεύει τα νησιά και αγαπά ιδιαίτερα τις Κυκλάδες.

https://www.instagram.com/p/CufKsdKM3JS/

Οι πρόσφατες αναρτήσεις της με μαγιό στο Instagram έφεραν το καλοκαίρι στις οθόνες μας και έδωσαν έμπνευση για τις μελλοντικές beachwear εμφανίσεις.

Με sup, βιβλίο μέσα στη θάλασσα και γραμμωμένο σώμα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει διακοπές με στυλ

Η γνωστή παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην Ελληνική showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή ισορροπημένη διατροφή που ακολούθησε, σε συνδυασμό με τακτική άσκηση.

Σε συνέντευξή της στο ΟΚ! η παρουσιάστρια αποκάλυψε για τη διατροφή της: «Δεν υπάρχει μυστικό. Προσπάθησα απλώς να μην παχύνω, οπότε πρόσεχα τη διατροφή μου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα «ξέφευγα» καμιά φορά. Αν μου έκανε σε κάτι καλό αυτή η καραντίνα ήταν ότι με βοήθησε να ακονίσω τις μαγειρικές μου ικανότητες, αφού για πρώτη φορά είχα και τον χρόνο και τη διάθεση και κοινό πρόθυμο να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Πέρσι το Πάσχα, ας πούμε, ακολούθησα γιο πρώτη φορά όλες τις γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας: έψησα κουλουράκια, έφτιαξα τσουρέκια, έβαψα αυγά».

https://www.instagram.com/p/Cuw7gxpsZ-c/

Η 40χρονη έβαλε στην καθημερινότητά της τις pilates και η διαφορά στη σιλουέτα της είναι αξιοθαύμαστη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σταματίνα έχει καταφέρει να αποκτήσει ευλυγισία και να διατηρεί τις αναλογίες της, με αποτέλεσμα να δείχνει υπέροχη μέσα σε κάθε στυλ μαγιό.

Το εξοχικό της παρουσιάστριας στην Πάρο

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο, φαίνεται πως έχει επιλέξει έπιπλα και διακοσμητικά σε λιτές, minimal γραμμές που ταιριάζουν απόλυτα στο φυσικό τοπίο του νησιού. Το λευκό και το γαλάζιο κυριαρχούν, δημιουργώντας τα Κυκλαδίτικα vibes. Το σπίτι διαθέτει έπιπλα από bambo, ανθισμένα δέντρα και items που δίνουν vintage αίσθηση στον χώρο.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili