Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα δύο αγαπημένα της flat σανδάλια που φοράει όλο το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα δύο αγαπημένα της flat σανδάλια που φοράει όλο το καλοκαίρι

Θα σε πάνε από το γραφείο μέχρι και την παραλία.

Η κατηγορία σανδάλια είναι σίγουρα η must κατηγορία που πρέπει να ανανεώνεις κάθε καλοκαίρι όσον αφορά τα παπούτσια σου. Για τις Ελληνίδες είναι η αλήθεια ότι τα σανδάλια έχουν άλλη σημασία, αφού είναι τα παπούτσια με τα οποία έχουμε συνδυάσει το ελληνικό καλοκαίρι. Σε κάθε γωνιά της χώρας μας υπάρχουν μικρές βιοτεχνίες και τεχνήτες που δουλεύουν ακόμη στο χέρι το δέρμα, δημιουργώντας minimal σχέδια σε flat σανδάλια. Για κάποια χρόνια τα είχαμε ξεχάσει, αλλά καθώς επιστρέφουμε και πάλι στις ρίζες της ελληνικής μόδας και τις παραδοσιακές τεχνικές του τόπου μας, τα δερμάτινα σανδάλια ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο.

Το καλό με αυτά τα σχέδια είναι ότι μπορείς να βρεις πάντα μια οικονομική εκδοχή στην αγορά για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, ενώ επίσης λειτουργούν ως το απόλυτο passe par tout. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει διαλέξει δύο σχέδια για φέτος, που μπορείς να φορέσεις και εσύ από την πόλη μέχρι και τις διακοπές σου στο νησί.

Πώς να συνδυάσω ένα φόρεμα με πέδιλα; Όλα τα celebrity approved σύνολα για να πάρεις έμπνευση

Τα αγαπημένα flat σανδάλια της Σταματίνας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού έκλεισε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν στην οικογένεια του Alpha με την πρωινή της εκπομπή, έφυγε από την Αθήνα για την Πάρο όπου και έχει εξοχικό, για να ξεκουραστεί παρέα με την οικογένειά της και καλούς φίλους. Από εκεί συνεχίζει να ανανεώνει σχεδόν καθημερινά το προφίλ της και μας δίνει μια ιδέα από τα καλοκαιρινά σύνολα των διακοπών της. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε και τα δύο αγαπημένα της flat σανδάλια.

Το πρώτο σχέδιο είναι ένα ζευγάρι σανδάλια σε beige, ανοιχτή απόχρωση, από γνήσιο δέρμα φυσικά, με τα χαρακτηριστικά λουράκια χιαστί. Είναι ένα από τα πιο κλασικά σχέδια που θα δεις ανά τα χρόνια να κυκλοφορεί και στο οποίο μπορείς να επενδύσεις και εσύ. Η Σταματίνα στη συγκεκριμένη φωτογραφία τα φοράει με το μπικίνι της και ένα ανάλαφρο capri παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/CuuMTHiMruh/

Το δεύτερο σχέδιο είναι τα slip-ons, που η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει με ένα πορτοκαλί, mini φόρεμα σε μια βόλτα της στα σοκάκια του νησιού. Το σκούρο καφέ χρώμα τους και το χαρακτηριστικό, signature σχέδιο του γνωστού οίκου στο ένα και μοναδικό strap που έχει το συγκεκριμένο ζευγάρι δημιουργούν ένα άκρως elegant παπούτσι, με μοναδική αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CumhWDesIwE/