Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε στον Θέμη της καρδιάς της- Οι κοινές φωτό &το glam look σε έξοδό τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε στον Θέμη της καρδιάς της- Οι κοινές φωτό &το glam look σε έξοδό τους

Το μαύρο μάξι φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και το σμαραγδί κόσμημα στον λαιμό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν σταματά ποτέ να εύχεται στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του ή τη γιορτή του.

Έτσι και σήμερα ευχήηθηκε στον Θέμη Σοφό για τα γενέθλιά του. Το ίδιο είχε συμβεί και στη γιορτή του πριν μερικούς μήνες.

«Αν έχετε και εσείς έναν Θέμη στην καρδιά σας να του ευχηθείτε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, μέσα από την εκπομπή της. Φυσικά, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στον Θέμη της καρδιάς της, τον Θέμη Σοφό, όπως κάνει εδώ και περίπου μια δεκαετία μέσα από το Happy Day.

Οι ευχές της Σταματίνας στον σύζυγό της

«Θέλω να πω χρόνια πολλά στον αντρούλη μου, στον Θέμη μου, στον άνδρα μου! Αν έχετε και εσείς έναν Θέμη στην καρδιά σας και τη ζωή σας μην τον ξεχάσετε. Το λέω γιατί είναι μια γιορτή που δεν ήταν τόσο δημοφιλής και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε 11 χρόνια γάμου, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη- Εφραίμ. Για την 40χρονη παρουσιάστρια, ο γνωστός δικηγόρος είναι σύντροφος, συνοδοιπόρος και ένας υπέροχος μπαμπάς για τα αγγελούδια τους.

Η ίδια, έχει πει για εκείνον σε συνέντευξή της πριν από λίγα χρόνια στο περιοδικό Celebrity:

«Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διάρκεσε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα "αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ". Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».

Όπως είναι γνωστό, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ευθύνονται για τη γνωριμία του ζευγαριού: «Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν προξενητές με την έννοια ότι μας κανόνισαν ένα τυφλό ραντεβού με τον Θέμη, αλλά μου είχε μιλήσει η Φαίη για τον Θέμη δυο χρόνια νωρίτερα. Χαρακτηριστικά μου έλεγε πρέπει να βγεις με ένα καλό παιδί, ένα άλλο στιλ ανθρώπου που είναι για σένα. Δυο χρόνια μετά ήμουν στο Κολωνάκι και είδα τον Θέμη να πίνει καφέ με τους φίλους του και λέω αυτός είναι για τον οποίο μου είχε μιλήσει η Φαίη; Στην αρχή έλεγα ότι είναι κάτι δυσπρόσιτο για μένα».

Όπως επίσης είναι γνωστό, η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους.

Η Σταματίνα έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Νάγια, το Μάιο του 2013, ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2014, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη τους, Μαίρη, και το 2018 γεννήθηκε ο γιος τους Γιάννης- Εφραίμ.

Το σταθερό post στο Instagram με το καρουζέλ φωτογραφιών από γάμο που είχανε πάει πριν από λίγες ημέρες

Στον γάμο καλών τους φίλων βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό. Η συνάδελφος του Θέμη Σοφού, Αθηνά Παπαστρατή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Θωμα Βασιλοπουλο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο κτήμα Λάας.

Για την περίσταση, η Σταματίνα επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ. Το look ολοκλήρωσε με σμαραγδί κόσμημα στο λαιμό και διακριτικά σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CmAQpYBDK26

Το επετειακό post του γάμου τους

Για τα 11 χρόνια γάμου, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από το γάμο της με τον Θέμη της καρδιάς της, γράφοντας: «Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας! ❤️
25/06/11 #11yearsanniversary».

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα τρία παιδιά τους

https://www.instagram.com/p/CTxjNjDs9tS

Το post στις 21 Δεκεμβρίου του 2021

«Χρόνια πολλά @thsofos . Σύντροφος, συνοδοιπόρος κι ένας υπέροχος μπαμπάς. Σ´αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι! ❤️ Μην ξεχάσετε να ευχηθείτε στον Θεμιστοκλή που αγαπάτε!❤️», έγραψε πριν από έναν χρόνο η Σταματίνα.

https://www.instagram.com/p/CXvZoo8sZ9Q

Περισσότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού με αφορμή τη γιορτή του Θέμη Σοφού