Ο Τόνι Σφήνος δίχως περούκα & γυαλιά είναι ο Θάνος Κιούσης, η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Τόνι Σφήνος δίχως περούκα & γυαλιά είναι ο Θάνος Κιούσης, η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς
ndpphoto.gr

Ο γάμος και η εντυπωσιακή σύζυγός του. Για πρώτη φορά ο νέος παρουσιαστής του «5Χ5» στον ΑΝΤ1 εμφανίζεται χωρίς τον καλλιτεχνικό δεύτερο εαυτό του και έτσι βλέπουμε πως πραγματικά είναι ο Θάνος Κιούσης, πίσω από τον Τόνι Σφήνο. 

Ο Τόνι Σφήνος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αγαπημένος μας καλλιτέχνης με τα ανατρεπτικά show του και με το χιούμορ του. Είναι σπάνιες οι φορές που μας έχει αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο πίσω από τον performer, αλλά αυτή τη φορά το έκανε, στην πρώτη του απόπειρα ως παρουσιαστής Θάνος Κιούσης και όχι ως ο Τόνι. Δείτε στιγμιότυπα από τον άλλο του εαυτό και την γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/BmdlWK5FW9I/

Ο 5Χ5 Θάνος Κιούσης θα είναι η έκπληξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς

Μετά την μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ, που μέχρι πρότινος παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 στον ΑΝΤ1, το κανάλι αναζητούσε τον ιδανικό νέο παρουσιαστή. Και πήρε την τολμηρή απόφαση να έχει τον Θάνο Κιούση στην πρώτη του απόπειρα στην τηλεόραση με την πραγματική του ταυτότητα και όχι ως περσόνα Τόνι Σφήνος. Ο ίδιος το διακωμώδησε λέγοντας πως έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του καναλιού όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Και έτσι τον είδαμε για πρώτη φορά στο τρέιλερ, δίχως την γνωστή περούκα και τα μαύρα του γυαλιά. Χωρίς τα...τσικάκια του.

https://www.instagram.com/reel/Cvh4GmvtyqG/

Ο Tonis Sfinos έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ως Τόνι Σφήνο, τον είχαμε δει αν θυμάσαι, να παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι «Supermarket sweep» στο Mega. Εκεί είχαμε καταλάβει το πόσο του «πηγαίνει» ο ρόλος του παρουσιαστή και πόσο ευέλικτος είναι τηλεοπτικά.

https://www.instagram.com/p/CMepuvTFfJh/

Οι πληροφορίες λένε πως από τις πρόβες ως Θάνος Κιούσης, ενθουσίασε τα στελέχη του ΑΝΤ1 για την αμεσότητά του και φαίνεται πως στην περίπτωσή του θα μιλάμε φέτος για την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς.

Σιγά - σιγά γίνεται η μετάβαση. Γιατί πριν από λίγες μέρες ζήτησαν από τον Τόνι να σχολιάσει το νέο εγχείρημα του... Θάνου.

Αλλά εκείνος τήρησε την απόφασή του να μην μπερδεύει τους δύο του εαυτούς, όπως κάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε και έδωσε μία επική απάντηση: «Ο Θάνος Κιούσης θα κάνει το 5Χ5, μακάρι να τα πάει καλά, αλλά τον θεωρώ...ατάλαντο».

Σπάνιες φορές ο Θάνος έχει γίνει αντιληπτός από τους φωτογράφους με το πραγματικό του πρόσωπο και για πρώτη φορά τον είδαμε στον γάμο του στις Σπέτσες το 2016 με την σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας.

Η γυναίκα της ζωής του, τον γνώρισε σε κάποια από τα show του και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Απέκτησαν τον πρώτο τους γιο το 2018 και το 2019 τον δεύτερο.

Παρά τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο, ο Τόνι θα συνεχίσει τα show του.

Όπως θα θυμάσαι, τον γνωρίσαμε πριν δέκα χρόνια με την μπάντα του «ΣΑΛΑΤΑ» (σ.σ Σαλταρισμένα Αγνώστου Ταυτότητας Ατομάκια) και αυτή τη στιγμή έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές. Για αρκετά χρόνια, όλοι οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να βρουν την πραγματική του ταυτότητα, την οποία εκείνος επιμελώς έκρυβε με επιτυχία για να συντηρεί τον καλλιτεχνικό μύθο του.

Δημιούργησε ένα δικό του λεξιλόγιο (τα τσικάκια όπως έλεγε τις θαυμάστριές του είναι από τις πιο γνωστές του εκφράσεις) ενώ ακόμη και στις συνεντεύξεις του, πάντα μιλούσε ως Τόνι.