Ο 19χρονος Χάρης Σεφερλής στις νέες του πόζες έχει τον «αέρα» του μπαμπά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο 19χρονος Χάρης Σεφερλής στις νέες του πόζες έχει τον «αέρα» του μπαμπά του

Ο Χάρης Σεφερλής βρέθηκε για ψώνια με τους γονείς του και όλοι πρόσεξαν το πόσο έχει αλλάξει ο άλλοτε μικρός «Χαρούλης».

Ο Χάρης Σεφερλής, ο γιος της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή έκλεισε τα 19 πριν από περίπου μια βδομάδα και όπως θα δεις δεν θυμίζει σε τίποτα τον «Χαρούλη», όπως τον προσφωνούσε ακόμα και πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ο Μάρκος Σεφερλής, μάλιστα, είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram του με αφορμή τα γενέθλια του γιου του λέγοντάς του πόσο τον αγαπάει.

https://www.instagram.com/p/CsyPC8VM4DP

Οι νέες φωτογραφίες με τους γονείς του

Τον Χάρη Σεφερλή και τους γονείς του απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε γνωστό εμπορικό κατάστημα όπου έκαναν τα ψώνια τους περνώντας χαλαρές στιγμές όλοι μαζί.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε ότι ο 19 χρονος γιος των δύο ηθοποιών έχει εξελιχθεί σε ένα αρκετά ψηλό, όμορφο, νεαρό άντρα ενώ έχει μάλιστα τον «αέρα» και το στυλ του Μάρκου Σεφερλή, παρότι μοιάζει περισσότερο με τη μητέρα του ως προς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Παράλληλα, ο ίδιος έχει αφήσει λίγο παραπάνω να φανούν τα γένια του υπενθυμίζοντάς μας πως πλέον δεν είναι ένα μικρό παιδί.

Οι γονείς του καμαρώνουν πάντα γι' αυτόν

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ανέκαθεν καμάρωναν για τον μοναχογιό τους. Παρ' όλα αυτά τώρα που ο ίδιος έχει περάσει τη φάση της ενηλικίωσης οι δυο τους δείχνουν ακόμα πιο περήφανοι για εκείνον και την νέα φάση στην οποία έχει περάσει η οικογένειά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά πριν από περίπου ένα μήνα στην οποία έχει απαθανατίσει τον Χάρη την ώρα που οδηγάει, πηγαινοντάς την βόλτα. Όπως σχολίασε και η ίδια στην λεζάντα τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα.

https://www.instagram.com/p/CrtI3n6sxr7

Παρότι ο Χάρης Σεφερλής «μεγάλωσε» μέσα στα θέατρα και τις παραστάσεις του μπαμπά του, ο ίδιος επέλεξε να ακολουθήσει προς το παρόν διαφορετικό επαγγελματικό κλάδο κάνοντας σπουδές πάνω στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, χαράσσοντας τον δικό του δρόμο.

Πηγή φωτογραφιών του Χάρη με τους γονείς του στο εμπορικό: NDP PHOTOS