Για ποια Aniston χτυπούν οι καμπάνες;

Για ποια Aniston χτυπούν οι καμπάνες;

Φήμες θέλουν την Jennifer Aniston να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιανουάριο, με τον αγαπημένο της Justin Theroux.

Η σχέση τους «έσκασε» από το πουθενά, η πορεία της είχε ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ο έρωτάς τους «φωνάζει» από τη πρώτη μέχρι τη τελευταία φωτογραφία των παπαράτσι, άρα, δεδομένων όλων αυτών, η είδηση ενός επικείμενου γάμου δεν πρέπει να μας κάνει και τόση εντύπωση.

Τα νέα, λοιπόν, έχουν κάπως έτσι: Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux πρόκειται, σύμφωνα με πηγές του αμερικάνικου τύπου, να παντρευτούν μέσα στον Ιανουάριο, με μια μυστική τελετή στο Μεξικό.

Οι φήμες δεν σταματούν εκεί. Το ζευγάρι λέγεται πως έχει καλέσει μόλις 30 στενούς φίλους, μεταξύ των οποίων η Courteney Cox, η Sheryl Crow, ο Tom Hanks, ο Adam Sandler, ο Owen Wilson και η Chelsea Handler, ενώ ο γάμος πρόκειται να γίνει στο κτήμα του Joe Francis, διάσημου επιχειρηματία, στο Cabo San Lucas.

«Η Jennifer θέλει η τελετή να είναι μικρή και προσωπική, γι' αυτό και κάλεσε μόνο 30 άτομα. Ο ατζέντης της Kevin Huvane είναι ορισμένος κληρικός και θα τελέσει τον γάμο» είπε κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού στο περιοδικό Now.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως η Aniston έχει διαλέξει ήδη ένα φόρεμα της Carolina Herrera, ενώ ο Theroux θα κρατήσει το αντισυμβατικό στυλ του και στον γάμο, και θα φορέσει σορτσάκι.

«(Η Jennifer) έχει πάρει ένα απλό, μεταξένιο φόρεμα στο χρώμα της καραμέλας. Ο Justin έχει ένα κοστούμι στο ίδιο χρώμα αλλά θα το συνδυάσει με μια βερμούδα. Θέλει να κρατήσει το όλο γεγονός απλό και διακριτικό και η Jen λάτρεψε αυτή την ιδέα. Επίσης θα είναι και οι δυο τους ξυπόλητοι».

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς –εκτός του ότι έχουμε αγαπήσει αυτό το ζευγάρι- δεν βρίσκουμε τίποτα το βαρετό σε όλες αυτές τις πληροφορίες. Ο Brad Pitt δεν ξέρουμε τι έχει να πει σχετικά.