Ευγενία Μανωλίδου: «Είμαι στρυφνή»

Ευγενία Μανωλίδου: «Είμαι στρυφνή»

«Είμαι στρυφνή. Τώρα μου βγαίνει το φυσικό μου. Δεν υπάρχει λόγος να γίνω συμπαθής αν δεν το θέλω».

Τάδε έφη Ευγενία Μανωλίδου, που όπως φαίνεται την έπιασε κρίση αυτογνωσίας και παραδέχτηκε ότι στην αρχή προσποιούταν την πολύ ευγενική και την πολύ ευχάριστη.
Καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, είπε ότι στην πρώτη επαφή που είχε με τα media, προσπαθούσε υπέρ το δέον να είναι συμπαθής χωρίς να το θέλει: «Είχα πάθει μετάλλαξη στην αρχή. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ευγενική».

Εκτός από την κρίση αυτογνωσίας, την έπιασε και η αυτοκριτική της: «Στην αρχή έκανα πάρα πολλά λάθη. Μπήκα τόσο πολύ στα βαθιά. Ήμουν εξαιρετικά αυθόρμητη και όχι πονηρεμένη ή υποψιασμένη».

Στη ζωή της, της αρέσουν οι κανόνες: «το στρίγγλα, εγώ το χαρακτηρίζω ως πρόγραμμα. Όλοι στην αρχή με παίρνουν λίγο στραβά. Αυτό που στην αρχή παρεξηγούν- την αυστηρότητα μου-, είναι και το δυνατό σημείο μου». Και ως «στρυφνή», δεν δίστασε να πετάξει και το «καρφάκι» της σε αυτούς που όπως είπε «μου την πέφτουν πάντα από πίσω και όχι από μπροστά μου».

Μιλώντας για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» το οποίο μπήκε «στο συρτάρι» από τον ΑΝΤ1, είπε ότι στεναχωρήθηκε για την έκβαση αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ανατροπής στο μέλλον: «Μμμ... για να δούμε. Όλα είναι πολύ ρευστά», ξεκαθαρίζοντας ότι βρίσκονται ακόμα σε φάση συζητήσεων με το κανάλι.

Για το τέλος της συνέντευξης, ο Πέτρος Κωστόπουλος της επεφύλασσε δυο τσολιάδες με τους οποίους χόρεψαν καλαματιανό, έτσι για να θυμηθούν τα παλιά του «Dancing With The Stars», αλλά πιο... παραδοσιακά.

Πηγή: gossip-tv.gr