«Υπάρχουν γυναίκες, υπάρχουν θηλυκά και υπάρχει κι η Βίκυ Κουλιανού» έγραψαν στο post της με μαγιό

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Υπάρχουν γυναίκες, υπάρχουν θηλυκά και υπάρχει κι η Βίκυ Κουλιανού» έγραψαν στο post της με μαγιό

Η Βίκυ Κουλιανού στα 56 της συνεχίζει να έχει το ίδιο καλογυμνασμένο σώμα με την εποχή που «σάρωνε» στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, αποδεικνύοντας πως είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες όλων των εποχών.

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες και από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας, μιας και κατάφερε να περπατήσει και στο εξωτερικό για διεθνής οίκους, όπως ο Armani και ο Versace.

Η ίδια ξεκίνησε στα 16 της το modelling όταν τυχαία την ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο. Από τότε ξεκίνησε η λαμπρή καριέρα της στον συγκεκριμένο χώρο με φωτογραφίσεις, εξώφυλλα και πασαρέλες όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Άλλωστε, η ίδια έχει εντυπωσιακές αναλογίες.

Πέρα από το modelling η Βίκυ Κουλιανού ασχολήθηκε και με την υποκριτική γι' αυτό κι αν δεις το βιογραφικό της θα δεις πως έχει συμμετάσχει τόσο σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες όσο και σε τηλεοπτικά σίριαλ και shows, όπως πιο πρόσφατα στο J2US.

https://www.instagram.com/tv/ClLY4mADETe/

Οι εντυπωσιακές αναλογίες της

Η Βίκυ Κουλιανού εξακολουθεί να έχει τις ίδιες εντυπωσιακές αναλογίες, κάτι που πρόσεξαν και οι followers της στο πρόσφατο post της από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ίδια απολαμβάνοντας τον ήλιο πόζαρε με το μαγιό της, με τους γραμμωμένους της κοιλιακούς και τα καλλίγραμμα πόδια της να «τραβούν» τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/Cvcmp9vt2RA/

Τα σχόλια ήταν πάρα πολλά κάτω από αυτή την ανάρτησή της με τους περισσότερους διαδικτυακούς της φίλους να την αποκαλούν «θεά».

Η σχέση της με τον χρόνο

Η Βίκυ Κουλιανού είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ είχε αναφέρει σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις:

«Ναι, βέβαια μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά σε πλαίσια και όρια. Έχω μεταμορφωθεί για τις ανάγκες της δουλειάς μου μέσω του μακιγιάζ και των μαλλιών πολύ, οπότε να μεταμορφωθώ με πλαστικές σε κάτι άλλο από αυτό που γεννήθηκα δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο. Δεν κατηγορώ κανέναν που το κάνει, γιατί πρέπει να κάνουμε αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία».

https://www.instagram.com/p/CvfXEHRtPNJ/

Πάντως όσον αφορά τα δικά της μυστικά ομορφιάς, η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη: «Πάρα πολύ νερό, γιατί είναι ευεργετικό για τον οργανισμό μας. Πολλά λαχανικά και φρούτα. Προσωπικά δεν πίνω αλκοόλ και καφέ. Επίσης αρκετός ύπνος και πολύ καλό ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση με κρέμες πάντα πρωί, μεσημέρι, βράδυ».