Ελένη Πετρουλάκη: Οι διακοπές με τις κόρες της και η «παράδοση» με τις φωτογραφίες που μοιράζεται

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ελένη Πετρουλάκη: Οι διακοπές με τις κόρες της και η «παράδοση» με τις φωτογραφίες που μοιράζεται

Με τις τρεις από τις τέσσερις κόρες της στην Κρήτη. Οι πόζες με μαγιό και οι απίστευτοι κοιλιακοί της Ελένης.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ilia Ivic είναι μαζί περίπου 22 χρόνια και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει 4 κόρες, την 18χρονη Άννα Μαρία, τις 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την 13χρονη Ηλιάνα.

Η αποφοίτηση της Άννας -Μαρίας και η υποτροφία στο εξωτερικό

Η Άννα - Μαρία, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας αποφοίτησε με επιτυχία από το σχολείο της τον περασμένο Ιούλιο, μιας και κατάφερε να λάβει αθλητική υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Αμερικής. Aπό τον Σεπτέμβρη θα ανοίξει τα «φτερά» της για εκεί, με την οικογένειά της, βέβαια, να είναι πάντα το στήριγμα της ακόμα κι αν τους χωρίσει για λίγο η απόσταση.

Η Ελένη Πετρουλάκη είχε κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μετά την αποφοίτηση της κόρης της, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας στην λεζάντα: «Πέτυχες τους στόχους σου μέχρι τώρα και μπορεί να μην ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερες! Πέρασες και περάσαμε μαζί δυσκολίες ,εμπόδια ,κούραση ,αγώνας μεγάλος αλλα όπως είχες γράψει και στο γράμμα στην πρώτη δημοτικού η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα με την αθλητική υποτροφία που τόσο ήθελες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους! Απόλαυσε την διαδρομή, αφέσου και κυνήγησε το όνειρό σου! Θα φύγεις μακρυά εκεί στην Αμερική αλλα κάνω την καρδιά μου «πέτρα» για να πραγματοποιήσεις ΕΣΥ τα όνειρά σου!».

https://www.instagram.com/p/Cuobzb7LhV1/

Οι διακοπές στην Κρήτη με τις μικρότερες κόρες της

Η γνωστή γυμνάστρια, όπως οι περισσότεροι εγχώριοι celebrities και μη, απολαμβάνει τις διακοπές της με τις τρεις έφηβες κόρες της - τη Δωροθέα, τη Μίλα και την Ηλιάνα - στην Κρήτη. Η ίδια, μάλιστα «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες τους από τη στιγμή που κάνουν θαλάσσια σπορ, με τους κοιλιακούς της να είναι άκρως εντυπωσιακοί, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε με χιούμορ: «Με κόρες στην εφηβεία «τραβάω» κουπί έτσι και αλλιώς».

Η παράδοση με τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Η Ελένη Πετρουλάκη αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram της θα διαπιστώσεις πως δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της, προτιμώντας να κρατάει τις προσωπικές στιγμές μαζί τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ' όλα αυτά, η ίδια κάθε φορά που βρίσκονται σε διακοπές κάνει πάντα μια ανάρτηση με τις κόρες της, θέλοντας να κρατήσει αναλλοίωτες στον χρόνο τις όμορφες στιγμές που περνάει μαζί τους, όσο ακόμα είναι αυτές μικρές και κάτω από τις «φτερούγες» της.