H Λάουρα Νάργες έγινε 33 και το γιόρτασε με μία νέα αλλαγή στα μαλλιά (και μία αινιγματική λεζάντα)

H Λάουρα Νάργες έγινε 33 και το γιόρτασε με μία νέα αλλαγή στα μαλλιά (και μία αινιγματική λεζάντα)

Σε αντίθεση με το αινιγματικό «Ένας πολύ διαφορετικός μήνας γενεθλίων» ο αγαπημένος της έκανε ένα πολύ ξεκάθαρο σχόλιο. 

Το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό με τον γιο της πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες η οποία ταξίδεψε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο πατρικό της σπίτι στο Μenden.

Σήμερα η ραδιοφωνική παραγωγός έχει τα γενέθλιά της θέλησε να τα γιορτάσει με τον σύντροφο, την οικογένειά της και φυσικά τον μικρό Αλέξανδρο. Πριν από περίπου ένα χρόνο, η 33χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η Λάουρα Νάργες έκανε μια επισήμανση για τον περσινό Ιούνιο και οι φίλοι της την υπερασπίστηκαν

Το τρυφερό post με τον γιο της

Πριν από μερικές ώρες η εορτάζουσα δημοσίευσε στο Instagram ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών, κάνοντας μια mini ανασκόπηση λίγο πριν τα 33α γενέθλιά της. Εμφανώς ανανεωμένη η Λάουρα Νάργες πόζαρε στον φακό με τον γιο της και τα ξανθά-ροζ μακριά μαλλιά της να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

https://www.instagram.com/p/CvplYc0sUYJ/

«Το καταπληκτικό και μοναδικό 32ο έτος της ζωής μου… Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ραδιοφωνική παραγωγός ξεχώρισαν οι φωτογραφίες με τον 11 μηνών γιο της και τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

«Ένας πολύ διαφορετικός μήνας γενεθλίων»

Στις αρχές του μήνα η Λάουρα υποδέχθηκε τον Αύγουστο με μία εξίσου εντυπωσιακή φωτογραφία και με μια αινιγματική λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CvaFg2IM3lg/

Σε αντίθεση με το αινιγματικό «Ένας πολύ διαφορετικός μήνας γενεθλίων» ο αγαπημένος της απάντησε εντελώς ξεκάθαρα:

Untitled.png

Οι αλλαγές στα μαλλιά της

Η 33χρονη έχει πειραματιστεί αρκετά με την εικόνα της τα τελευταία χρόνια και δεν διστάζει να δοκιμάζει νέα χρώματα και μήκη μαλλιών. Λίγο πριν γεννήσει η Λάουρα Νάργες απέκτησε μια σοκολατί απόχρωση και έβαλε extensions, που της ταιριάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/CkYbEyjDnXi/

Όπως φάνηκε αυτή η αλλαγή δεν την ενθουσίασε ιδιαίτερα αφού λίγους μήνες αργότερα επισκέφθηκε ξανά τον κομμωτή της για να κουρευτεί και να επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό χρώμα, με το οποίο και μας συστήθηκε πριν αρκετά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CvaFg2IM3lg/

Η πρόσφατη αλλαγή στην εμφάνιση της Λάουρας ομολογούμε πως μας ξάφνιασε ευχάριστα αφού το ιδιαίτερο αυτό χρώμα ταιριάζει πολύ με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πηγή κεντρικής: lauranarjes