Ο Στέλιος Χανταμπάκης υπέκυψε σε ένα ατελείωτο καλοκαιρινό photoshooting με τη Μαλένα και τον Μανώλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Στέλιος Χανταμπάκης υπέκυψε σε ένα ατελείωτο καλοκαιρινό photoshooting με τη Μαλένα και τον Μανώλη

Για τον Στέλιο Χανταμπάκη τα παιδιά του είναι όλος του ο κόσμος και γι΄αυτό δεν τους χαλάει κανένα χατήρι, ακόμα και τώρα που βρίσκονται σε διακοπές.

O Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια γάμου και είναι φανερά ένα από τα πιο αγαπημένα επώνυμα ζευγάρια. Μαζί έχουν αποκτήσει τον 10χρονο Μανώλη και την 7χρονη Μαλένα.

Οι δυο τους παρότι έχουν πάρει μέρος αρκετές φορές σε ριάλιτι επιβίωσης που απαιτούσε να λείπουν για μήνες μακριά από την οικογένειά τους (Survivor 2017, Nomads 2017, Nomads 2018) - με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor All Star - απέδειξαν πως μπορούν να διατηρήσουν τις ισορροπίες μεταξύ τους.

stelioshantampakis_360409174_298220589320879_7267340935069197243_n.jpg

Οι καλοκαιρινές τους διακοπές

Μετά και το τέλος του Survivor, η οικογένεια Χανταμπάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ταξιδεύοντας πρώτα στο εξωτερικό και τη Μαδρίτη ενώ τώρα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στην Κεφαλονιά.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει αποδείξει πως είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αφού αφενώς όταν συμμετείχε στα ριάλιτι επιβίωσης και υπήρχε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο μπορούσε να ακούσει τα παιδιά του ή να επικοινωνήσει μαζί τους γινόταν ιδιαίτερα ευσυγκίνητος, αφετέρου αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram θα δεις πως οι περισσότερες αναρτήσεις που έχει είναι με τα παιδιά του και φυσικά με την Όλγα Πηλιάκη.

Για την ακρίβεια αν είδες τα στιγμιότυπα στην παραπάνω gallery θα πρόσεξες πως ο ίδιος είναι παρών σε κάθε επιθυμία των παιδιών του, σε κάθε παιχνίδι τους και νέα «μεγάλη» ανακάλυψη.

Η Μαλένα είναι η αρχηγός στην οικογένεια

Κάπως έτσι σύμφωνα με το νέο του post από τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά, ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται να «υπέκυψε» στην επιθυμία της Μαλένας ή αλλιώς της «βασίλισσας» του, όπως την αποκαλεί, για κάποια ακροβατικά στη θάλασσα.

Μάλιστα, ο ίδιος της έκανε και αέρα στην παραλία για να δροσιστεί όσο εκείνη έτρωγε ανέμελη τη μπανάνα της σε ένα βίντεο που άνετα θα χαρακτηρίζαμε ως #fatherdaughtergoals.

Οι κοιλιακοί του Μανώλη έγιναν θέμα συζήτησης στα social media

Παρ' όλα αυτά από τις φωτογραφίες των διακοπών τους αυτή που έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση στους followers του ήταν η παρακάτω κι αυτό γιατί στην συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνονται οι κοιλιακοί του 10χρονου Μανώλη, τους οποίους άνετα θα ζήλευαν οι πολύ μεγαλύτεροί του.

365973161_213575904671297_6109477124207684920_n.jpg

Εδώ είναι κάποια από τα σχόλια των έκπληκτων followers:

Η εικόνα, όμως αυτή έχει μια λογική εξήγηση από πίσω της αφού ο Μανώλης Χανταμπάκης ασχολείται με το ποδόσφαιρο κι αν και είναι αρκετά μικρός ακόμη, ήδη προπονείται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, κάτι που φανερώνει ότι ο ίδιος πρέπει να έχει αρκετό ταλέντο σε αυτό το άθλημα.