Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και άλλα Survivor girls φόρεσαν τα πιο all star μαγιό φέτος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και άλλα Survivor girls φόρεσαν τα πιο all star μαγιό φέτος

To καλοκαίρι συνεχιζεται ακόμα και οι τελευταίοι εναπομείναντες της Αθήνας ετοιμάζουν κι αυτοί τις βαλίτσες τους για κάποιον καλοκαιρινό προορισμό. Σε καλοκαιρινό mood, όμως βρίσκονται και τα κορίτσια του Survivor, τα οποία μάς δείχνουν στα social media τα αγαπημένα τους μαγιό.

To καλοκαιράκι είναι ακόμα εδώ και σίγουρα το feed σου στα social media έχει γεμίσει από φωτογραφίες διασήμων και μη που βρίσκονται σε διάφορους προορισμούς για τις διακοπές τους, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Σίγουρα, επίσης κοινός παρονομαστής αυτών των φωτογραφιών είναι τα beach looks των γυναικών, με μαγιό και παρεό κάθε είδους.

Αν ήσουν δε και fan του Survivor All Star σίγουρα θα έχεις προσέξει πως και τα survivor girls δεν μπορούν να αποχωριστούν τη θάλασσα και τα μαγιό τους, παρότι βρίσκονταν τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Γι' αυτο κι αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ τους, θα δεις πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Βρισηίδα Ανδριώτου και τα υπόλοιπα κορίτσια του φετινού Survivor έχουν δημοσιεύσει κυρίως φωτογραφίες με μαγιό από το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και μέχρι σήμερα.

Εμείς, λοιπόν συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις και τα αγαπημένα μαγιό των κοριτσιών του Survivor All Star, για να μπορείς κι εσύ να πάρεις μια ιδέα για τι είδους μαγιό να επιλέξεις για τις διακοπές σου.

Eυρυδίκη Βαλαβάνη

Aπό την Τήνο στη Νάξο, τα Κουφονήσια και τη Μυτιλήνη οι εμφανίσεις στην παραλία φέτος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποδεικνύουν πως η ίδια είναι στα καλύτερά της, αφού το σώμα της είναι ιδιαίτερα γυμνασμένο. Η ίδια όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι fan των μπικίνι, αφού έχει και τη δική της συλλογή, ενώ ένα από τα αγαπημένα της είναι αυτό σε μαύρη απόχρωση.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα αν και αποχώρησε νωρίς από το Survivor All Star οικειοθελώς, φαίνεται πως έκανε την σωστή επιλογή αφού επανήλθε και ψυχολογικά και σωματικά από τις κακουχίες του παιχνιδιού, όπως είχε αναφέρει στα social media. Αν και η ίδια, όπως θα δεις έχει άπειρα μαγιό δίνοντας ψήφο στα μπικίνι, το αγαπημένο της είναι αυτό σε μπλε απόχρωση, αφού το έχει φορέσει τις πιο πολλές φορές.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Survivor All Star, παρότι πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως θα είναι η νικήτρια φέτος. Παρ' όλα αυτά, η τεράστια αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο την έκαναν να απολαμβάνει ανέμελη τις διακοπές της αυτό το καλοκαίρι. Η ίδια βρέθηκε μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου και την Ελένη Χαμπέρη τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην Σκόπελο, ενώ όπως θα δεις προτίμησε και αυτή τα μπικίνι αλλά σε διάφορα χρώματα, όπως το κόκκινο, το πράσινο και το floral.

Eλένη Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη βγαίνοντας από το Survivor All Star έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, επιλέγοντας ένα αρκετά κοντό καρέ ενώ απόλαυσε το reunion με τις φίλες της από το παιχνίδι, την Εύη Σαλταφερίδου και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στην gallery που ακολουθεί θα τη δεις να φοράει κυρίως μπικίνι, με ιδιαίτερα κοψίματα και δεσίματα, που αναδεικνύουν τους κοιλιακούς της.

Εύη Σαλταφερίδου

H Eύη Σαλταφερίδου μπορεί να ζει ένα «ατελείωτο καλοκαίρι από τον Ιανουάριο», όπως έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram, αφού τότε ήταν που μπήκε στο Survivor ταξεδεύοντας στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, παρ' όλα αυτά πέρασε όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα τόσο στην Σκόπελο που βρέθηκε μαζί με τις Χρυσαειδή - Χαμπέρη, όσο και στην Κύθνο πριν από λίγες μέρες. Στα αγαπημένα της μαγιό ήταν τα μπικίνι κυρίως σε έντονους χρωματισμούς, όπως το γαλάζιο, το μωβ ή το κίτρινο.

Κατερίνα Δαλάκα

Είτε στην Σαντορίνη είτε στην Πάρο, με μπικίνι ή με ολόσωμο ένα είναι σίγουρο για την Κατερίνα Δαλάκα. Πέρα από μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor έχει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά. Γι' αυτό στην gallery με φωτογραφίες που ακολουθεί θα δεις πως όλα τα στυλ μαγιό της ταιριάζουν άψογα.

Caroline Jacqueline Καλύβα

Αν και για την Καρολίνα η φετινή χρονιά με τη συμμετοχή της στο Survivor ήταν θα έλεγε κανείς «ιδιαίτερη» συναισθηματικά, η ίδια φαίνεται να έχει κάνει τον απολογισμό της, έχοντας βρει πλέον τα πατήματά της. Έτσι, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις διακοπές της στη Σύρο η ηρεμία και η γαλήνη στο πρόσωπό της είναι φανερές ενώ τα μαγιό της σε διάφορα στυλ, χρώματα και δεσίματα δείχνουν πως η ίδια όσον αφορά το styling δεν έχει θέμα να πειραματιστεί.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

H Aσημίνα Χατζηανδρέου, αν και έφυγε τελείως απρόσμενα από το Survivor ύστερα από την αποβολή της λόγω παραβίασης των κανονισμών, φαίνεται να τα έχει αφήσει όλα πίσω της απολαμβάνοντας μόνο χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Άνδρο, ενώ αν νομίζεις πως η ίδια επιλέγει τα πιο αθλητικά μαγιό κάνεις λάθος, αφού η ίδια επιλέγει μπικίνι τόσο σε λευκές αποχρώσεις όσο και με animal prints.

Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου στο ενδιάμεσο από τις εμφανίσεις της βρέθηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο στην Σαντορίνη ενώ πέρασε και μια βόλτα από την Πάρο. Η ίδια ψηφίζει μπικίνι ενώ αν προσέξεις το πιο αγαπημένο της είναι το μαύρο.