Τι πραγματικά συνέβη στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η πόζα με το μωράκι που ενθουσίασε

Τι πραγματικά συνέβη στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η πόζα με το μωράκι που ενθουσίασε

Και Ντάφι ακούσαμε και τρελός χορός έπεσε και η Μαριαλένα αποκάλυψε όσα έγιναν στα γενέθλιά της.

«Κόντεψα να φτάσω 29 μέχρι να το ανεβάσω, αλλά τα κατάφερα», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο νέο της blog στο Tik Tok όπου και αποκάλυψε πώς ακριβώς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε δει τον τρόπο με τον οποίο διασκέδασε στα 28α γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε ενώ έκαιγαν οι φωτιές στη Ρόδο.

Το τρικούβερτο γλέντι σε beach bar

Μαριαλένα και Σάκης μάζεψαν τους καλύτερους φίλους τους και γιόρτασαν μαζί σε beach bar έξω από την Αθήνα ενώ ακολούθησε γλέντι με χορό, τρυφερά φιλιά ανάμεσα στο ζευγάρι και Τριαντάφυλλο!

Ναι ναι, το ζευγάρι του Survivor All Star χόρεψε με το τραγούδι του Ντάφυ και στο βίντεο που δημοσίευσε η Μαριαλένα ακούγεται μια φωνή να ζητάει από τον Κατσούλη να πάρει τον Τριαντάφυλλο τηλέφωνο! Κανείς δεν ξέρει αν η κλήση έγινε τελικά!

«Happy 28 λοιπόν! Ήταν μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου και χαίρομαι που θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές της… Εξάλλου σας το υποσχέθηκα!
My partner in crime @Sakis Katsoulis. Ευχαριστώ και όλους μου τους φίλους που ήταν εκεί δίπλα μου και κάνανε αυτή την μέρα ακόμα ομορφότερη», έγραψε η Μαριαλένα για το βίντεό της ενώ στη δημοσίευση των γενεθλίων είχε πει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CvR-IArMFen/

«Eίναι τόσες πολλές οι ευχές σας.. σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ!
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου.. χωρίς εσένα τίποτα δεν θα ήταν ίδιο! @sakiskats . Στα 28 μου πλέον νιώθω πιο ευλογημένη από ποτέ! Να ζείτε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει άλλη! Περάσαμε Supeeeeer! Υ.Γ Μην με βλέπετε έτσι.. μόνο για μισή ώρα πρέπει να ήμουν σε αυτή την τέλεια κατάσταση! Σε λίγες μέρες θα ανεβεί η κατάληξη εκείνης της ημέρας»,είχε γράψει η Μαριαλένα.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για Σάκη - Μαριαλένα:

Κατσούλης και Ρουμελιώτη ξεκίνησαν σήμερα και επίσημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές με προορισμό τη Χαλκιδική σε ένα road trip με πολλές ενδιάμεσες στάσεις.

sakis1.jpg

Μόλις χτες ο Κατσούλης γιόρτασε τα γενέθλια της βαπτισιμιάς του και η τρυφερή πόζα με τον νικητή του Survivor All Star και τη Μαριαλένα αγκαλιά με το γλυκό κοριτσάκι, έκανε τους fans του ζευγαριού να συγκινηθούν.

363876718_664016135608517_3888707767442129020_n-(1).jpg