Ο Νίκος Μπάρτζης και άλλοι Survivors σε νέους «αγώνες επιβίωσης»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Μπάρτζης και άλλοι Survivors σε νέους «αγώνες επιβίωσης»

Η ζωή μετά το Survivor για τους πιο πολλούς κυλάει κάνοντας διακοπές, ωστόσο κάποιοι παίκτες όπως ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά και να ρίχνουν στον προεκλογικό αγώνα.

Το Survivor All Star μονοπώλησε φέτος το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τόσο με τις αψιμαχίες των παικτών όσο και με τους ιδιαίτερους στίβους μάχης αλλά και τα πλουσιοπαροχα έπαθλα των αγωνισμάτων.

Ωστόσο, σαν όνειρο τελείωσε το ριάλιτι επιβίωσης τον Ιούλιο με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έκανε το double αφού είχε κερδίσει και το 2021. Φιναλίστ μαζί του ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος όπως έγραψε στην ανάρτησή του μετά τον τελικό, αν και δεν κέρδισε το έπαθλο κέρδισε την πολύ σημαντική γι' αυτόν αγάπη του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/CupUd28IvmM/

Οι Survivors υποψήφιοι στις εκλογές

Αυτήν, λοιπόν την αγάπη του κόσμου φαίνεται πως θέλησε να την ανταποδώσει ο Νίκος Μπάρτζης με το να κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περιοχής του.

Όπως έγραψε στην ανακοίνωσή του: «Όσο μακριά και αν φτάσεις, όσο ψηλά και αν ανεβείς πάντα αυτό που θα σε κρατά στα εύκολα και στα δύσκολα είναι οι ρίζες σου, ο τόπος σου και οι δικοί σου άνθρωποι. Η στήριξη που έλαβα στο Survivor είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ στις δημοτικές εκλογές. Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου για να ανταποδώσω την αγάπη που δέχτηκα. Ο Θανάσης Μανάβης είναι παλιός και καλός μου φίλος, αυτοδημιούργητος και αγωνίστηκε και αυτός όπως και εγώ να φτάσει μέχρι εδώ. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και για το λόγο αυτό αποφάσισα να κάνω τα πρώτα βήματα μαζί του, στην νέα αυτή πρόκληση, στο δήμο Βέλου – Βόχας, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι θα δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Ζευγολατιό, το Βέλο, το Βραχάτι και σε όλα τα χωριά μας. Μαζί με τον Θανάση κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία ζωή όμορφη για τους νέους που πρέπει να μείνουν στον τόπο τους και να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν τους στόχους τους. Το αληθινό έπαθλο θα είναι να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

https://www.instagram.com/p/CvfBvjroWYy/

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ήταν ο μόνος, όμως που κατεβαίνει ως υποψήφιος, αφού κι η Ελένη Χαμπέρη αποφάσισε να δώσει τη δική της μάχη για τα "κοινά" κατεβαίνοντας υποψήφια στον Βόλο όπως ανακοίνωσε μέσα από story της στο Instagram.

elenhxamperh.jpeg

Bέβαια, την αρχή είχε κάνει ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Πατούλη στις εκλογές της περιφέρειας. Μετά τα τελευταία γεγονότα, ωστόσο και την απόσυρση του Γιώργου Πατούλη από τις περιφερειακές εκλογές δεν γνωρίζουμε αν ο νικητής του Survivor All Star θα συνεχίσει με τον Νίκο Χαρδαλιά στη «μάχη» για τα κοινά.

Απ' ότι φαίνεται το Survivor μεταφέρθηκε στην πραγματική ζωή της Ελλάδας και μια είναι η απορία που έχουν οι περισσότεροι, άραγε θα κατέβουν κι άλλοι πρώην παίκτες του παιχνιδιού στον πολιτικό στίβο;