Με πολύ μακριά μαλλιά η Νατάσα Θεοδωρίδου και σε πολλούς θύμισε την κολλητή της φίλη, Ελένη Μενεγάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Με πολύ μακριά μαλλιά η Νατάσα Θεοδωρίδου και σε πολλούς θύμισε την κολλητή της φίλη, Ελένη Μενεγάκη

Η νέα εμφάνιση με μάξι φόρεμα και ο χορός. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της συναυλίες του «Χάρτης tour» της, μαζί με τους Alcatrash σε όλη την Ελλάδα, ενώ προσπαθεί παράλληλα να απολαύσει και το ελληνικό καλοκαίρι πηγαίνοντας σε κοντινούς προορισμούς με φίλους της, όπως στην Σκιάθο που βρέθηκε με τον Κώστα Τσουρό,

https://www.instagram.com/reel/Cvm3LWLI4T4/

ή να περνάει όμορφες στιγμές στον ήλιο και τη θάλασσα με τις κόρες της.

https://www.instagram.com/reel/Cuwf9ItIBSa/

Το backstage βίντεο της Νατάσας Θεοδωρίδου και η αλλαγή στα μαλλιά της

Παρ' όλα αυτά, η ίδια φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες επαγγελματικές της περιόδους, αφού φέτος τόσο οι εμφανίσεις της με τον Γιώργο Κακοσαίο είχαν επιτυχία όσο και οι συναυλίες τους στην Αυστραλία.

Η τραγουδίστρια δε, είναι πιο χαλαρή από ποτέ, ύστερα από τα τόσα χρόνια πορείας της στο τραγούδι που απολαμβάνει τις συναυλίες της ακόμα πιο πολύ. Χαρακτηριστικό ήταν το βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram από την πιο πρόσφατη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη με τους Alcatrash, στο οποίο βρίσκεται backstage και χορεύει ακούγοντας το πρόγραμμα που έκανε εκείνη την ώρα το συγκρότημα.

https://www.instagram.com/reel/Cvr_IEnI4Vr/

Σε αυτό το βίντεο βέβαια, φάνηκε καλύτερα και η αλλαγή στα μαλλιά της, αφού πέραν του ότι επέλεξε να τα έχει τελείως ίσια - κάτι που δεν το συνηθίζει - ήταν και ιδιαίτερα μακριά αλλά και ακόμα πιο ξανθά - με μια πιο σαντρέ απόχρωση - κάτι που θύμισε σε κάποιους και την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη. Παράλληλα, είναι και πιο γυμνασμένη από ποτέ αν προσέξεις το βίντεο από το backstage.

Οι followers της πάντως που τη στηρίζουν συνεχώς σε κάθε της βήμα ενέκριναν αυτή την αλλαγή κι αυτό φάνηκε στα σχόλιά τους.

Μερικά από αυτά θα δεις στην παρακάτω gallery:

Η Kριστιάνα και η Ανδριάννα είναι πάντα το στήριγμά της

Παρότι η Κριστιάνα είναι η κόρη του πρώτου συζύγου της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Τάκη Μπέττα και η Ανδριάννα είναι κόρη του δεύτερου και πρώην συζύγου της, Ανδρέα Φουστάνου έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τη μαμά τους κάτι που φαίνεται από το πόσο στηρίζει η μία την άλλη στις σημαντικές της στιγμές.

Παράλληλα, οι δυο τους συνοδεύουν όποτε βρίσκουν χρόνο τη Νατάσα Θεοδωρίδου στις συναυλίες της για να περνούν και λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της. Κάπως έτσι την ακολούθησαν και μέχρι την Αυστραλία, άλλωστε στις συναυλίες που έδωσε εκεί.