Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στη Δήλο και οι followers της της πρότειναν κι ένα άλλο επάγγελμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στη Δήλο και οι followers της της πρότειναν κι ένα άλλο επάγγελμα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στη Δήλο με τις κόρες της και καθώς εξερευνούσε την περιοχή πολλοί διαπίστωσαν ότι κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει και ξεναγός.

H Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της συναυλίες, ωστόσο έκανε σήμερα μια στάση στη Δήλο, μαζί με τις κόρες της Κριστιάνα και Ανδριάννα, οι οποίες ακολουθούν τη μαμά τους σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση.

Η ανάρτηση από τη Δήλο «ενέπνευσε» τους followers

H τραγουδίστρια, λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο μαζί με τις κόρες της εξερευνούν το νησί το οποίο είναι ένα φυσικό μουσείο αφού έχει παντού αρχαία. Η ίδια, μάλιστα είτε από το κινητό της είτε από τις πινακίδες που υπήρχαν μπροστά από τα αρχαία έδινε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες στους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/reel/CuFCn12o8FH/

Και στην λεζάντα της ανάρτησής της, όμως η Νατάσα Θεοδωρίδου τόνισε πόσο σημαντική ήταν η Δήλος για τους αρχαίους Έλληνες και πόσο σημαντικός αρχαιολογικός χώρος είναι. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η Δήλος αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας‼️ Η Δήλος, ήταν στην αρχαιότητα το διασημότερο και το ιερότερο απ’ όλα τα νησιά επειδή, σύμφωνα με τον μύθο, εκεί γεννήθηκε ο Απόλλωνας-Ήλιος, θεός του ημερήσιου φωτός και η Άρτεμις-Σελήνη, θεά του νυχτερινού φωτός – δηλαδή εκεί γεννήθηκε το Φως, που για τους Έλληνες ήταν πάντα το πολυτιμότερο αγαθό!!».

Βλέποντας τον ζήλο της να μας μεταφέρει όλες τις ιστορικές πληροφορίες οι followers της σχολίασαν και πόσο καλή ξεναγός θα μπορούσε να γίνει πέρα από εξαιρετική τραγουδίστρια που είναι.

Οι κόρες της είναι η δύναμή της

Αυτή όπως είπαμε δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου τη συνοδεύουν στην περιοδεία της. Πρόσφατα, μάλιστα είχαν ταξιδέψει μαζί της και τα δύο κορίτσια στις μεγάλες συναυλίες που έδωσε σε Μελβούρνη και Σίδνεϋ.

https://www.instagram.com/reel/Cs8UXr9oOFr/

Παρότι η Κριστιάνα είναι η κόρη του πρώτου συζύγου της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Τάκη Μπέττα και η Ανδριάννα είναι κόρη του δεύτερου και πρώην συζύγου της, Ανδρέα Φουστάνου έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τη μαμά τους κάτι που φαίνεται από το πόσο στηρίζει η μία την άλλη στις σημαντικές της στιγμές.