Νατάσα Θεοδωρίδου: To επικό σχόλιο για τον Ανδρέα Φουστάνο και όσες φορές μίλησε για τις πλαστικές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Νατάσα Θεοδωρίδου: To επικό σχόλιο για τον Ανδρέα Φουστάνο και όσες φορές μίλησε για τις πλαστικές

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο απαντώντας στον αν είχε κάνει πλαστικές δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν την αγαπάς μόνο για την ωραία της φωνή και τα τραγούδια της που πάντα σου θυμίζουν κάποια στιγμή της ζωής σου, την αγαπάς και για το πόσο ειλικρινής και ακομπλεξάριστη είναι σαν άνθρωπος.

Η ίδια έχει κάνει δύο γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 29χρονη Κριστιάνα (από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέτα) και την 23χρονη Ανδριάννα (από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο), με τις οποίες έχει τις καλύτερες σχέσεις και αυτό φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύουν.

1686320856932-774530317-natasatheodoridou_346666894_960438355404282_8938663089900935283_n.jpg

Το σχόλιο για τον Ανδρέα Φουστάνο

Ο γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο είναι αυτός που είναι πιο γνωστός στο ευρύ και νεότερο ηλικιακά κοινό, μιας και ήταν την περίοδο που και η ίδια ξεκινούσε την ανοδική της πορεία στο τραγούδι, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις αθηναϊκές πίστες.

Βέβαια, γύρω από τον συγκεκριμένο γάμο υπήρχε και ο μύθος των πλαστικών επεμβάσεων αφού κάποιοι απέδιδαν τις αλλαγές που μπορεί να έβλεπαν στην ίδια στον σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο, ο οποίος είναι πολύ γνωστός πλαστικός χειρουργός, και όχι στην εξέλιξη του στυλ της ή στην ωρίμανσή της.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, που προβλήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο και τις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων που κυκλοφορούσαν στα media της εποχής, λέγοντας:

«Ως ένα βαθμό το κατανοώ και ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και δεν χρειαζόταν να κάνω»,

ενώ συμπλήρωσε με αρκετό χιούμορ:

«Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω πλαστικές επεμβάσεις. Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Οι φορές που έχει μιλήσει για πλαστικές επεμβάσεις

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ίδια μίλησε για πλαστικές επεμβάσεις. Στην συνέντευξη που είχε δώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» πριν απο δύο περίπου χρόνια, η ίδια είχε παραδεχτεί ότι ανήκει στα άτομα που έχουν κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό τους αφού και η ίδια θέλει να δείχνει πιο ξεκούραστη, χωρίς ωστόσο να είναι υπέρ των ακραίων αλλαγών που μπορεί να παραμορφώσουν κάποιον. Παράλληλα, η τραγουδίστρια δεν «φοβήθηκε» να αποκαλύψει τότε και την ηλικία της, λέγοντας ότι είναι 50 χρονών.

Η ίδια, όμως είχε μιλήσει και πρόσφατα για τα όσα λέγονταν την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο. Πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο είπε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως μια ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. Θεωρώ ότι είναι ανόητος».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ψηφίζει πολλές φορές το φυσικό look

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η Νατάσα Θεοδωρίδου πολλές φορές επιλέγει να εμφανιστεί στα social media της τελείως άβαφη και με πιο casual ρούχα, αποδεικνύοντας πόσο άνετα αισθάνεται με τον εαυτό της.