10 Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο

10 Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο

Μαρία Σολωμού, Δέσποινα Βανδή, Μαίρη Συνατσάκη και αρκετές ακόμη celebrities θα γιορτάσουν σήμερα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κατανυκτικό κλίμα επικρατεί σήμερα σε αρκετά μέρη και ναούς της χώρας όπου γιορτάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου. Ο Δεκαπενταύγουστος θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανικής εκκλησίας και η μεγαλύτερη Θεομητορική γιορτή του Ορθοδόξου εορτολογίου.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην Παναγία η οποία γιορτάζεται με λαμπρότητα στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας με διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Η Κοίμηση της Θεοτόκου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου από όλους τους Χριστιανούς. Οι εορτάζοντες είναι ειλικρινά αμέτρητοι αφού μερικά από τα ονόματα που έχουν σήμερα την τιμητική τους είναι τα εξής: Μαρία, Μαίρη, Μάριος, Παναγιώτης, Παναγιώτα, Δέσποινα, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος, Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα κ.ά

Η Μαρία Σολωμού έβαλε κάτι «λιτό» για την παραλία & η Μαρία Κωνσταντάκη έκανε το πιο κορυφαίο σχόλιο

10 Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο

Το εγχώριο star system γιορτάζει αφού αρκετές Μαρίες, Δέσποινες και Παναγιώτες έχουν σήμερα την τιμητική τους. Οι περισσότεροι celebrities βρίσκονται σε διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και κατακλύζουν το Instagram feed μας με εντυπωσιακές εικόνες.

Οι εορτάζουσες της Ελληνικής showbiz δέχθηκαν κύμα αγάπης στα social media από νωρίς το πρωί με φίλους, συνεργάτες και fans να τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες ευχές τους.

H καθεμία φρόντισε να μας μεταφέρει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο σε εορταστικό mood και ακολουθεί ένα sneak preview από τις αναρτήσεις τους:

1) Μαρία Σολωμού

H γνωστή ηθοποιός δέχεται από νωρίς το πρωί τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων και απολαμβάνει ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Κυπαρισσία.

https://www.instagram.com/p/Cv9rgxEN8Ov/

2) Μαρία Ηλιάκη

H παρουσιάστρια γιορτάζει και ο σύντροφός της δημοσίευσε από νωρίς ένα Instagram story στο οποίο της εξέφρασε την αγάπη του.

iliaki1.jpg

3) Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην Βυζίτσα όπου περνά χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

https://www.instagram.com/p/Cv9aQteMTxG/

«Χρόνια μας πολλά αγαπημένοι μου! Χρόνια φωτισμένα,ευτυχισμένα!!!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

4) Mαρία Μπεκατώρου

Η οικοδέσποινα του «The Chase» θα γιορτάσει την ονομαστική της εορτή στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην Λακήθρα όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα.

https://www.instagram.com/p/Cv9gBrRIcIl/

5) Μαρία Κορινθίου

H γνωστή ηθοποιός θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο με την οικογένειά της και την Σίσσυ Χρηστίδου στην Χαλκιδική. Η αγαπημένα παρέα παραθερίζει σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής και χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/Cv9Z-K6oa4v/

6) Δέσποινα Καμπούρη

Η δημοσιογράφος, ο σύζυγός της και οι κόρες τους θα γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Μύκονο, μαζί με στενούς φίλους. Μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ισπανία, η Δέσποινα Καμπούρη και η οικογένειά της αποφάσισαν να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα στο Νησί των Ανέμων όπου παραθερίζουν σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/reel/Cv9CXgIopg4/

7) Μαρία Καβογιάννη

Η καταξιωμένη ηθοποιός δέχεται σήμερα ευχές στα social media από συναδέλφους, φίλους και θαυμαστές.

8) Μαίρη Συνατσάκη

Στην κορυφή της λίστας με τις εορτάζουσες της εγχώριας showbiz βρίσκεται και η Mαίρη Συνατσάκη η οποία έχει φέτος στην αγκαλιά της το καλύτερο δώρο, την μονάκριβη κόρη της, Ολίβια Στρατή.

https://www.instagram.com/p/Cv-ULhkLBB9/

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα 🤍», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

9) Μαρία Μπακοδήμου

Στην Αφρική θα γιορτάσει φέτος η Μαρία Μπακοδήμου η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ζανζιβάρη μαζί με την Ελένη Ράντου.

https://www.instagram.com/p/Cv4gOesgI2A/

10) Mαρία Σάκκαρη

H διάσημη αθλήτρια κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το απαιτητικό πρόγραμμά της και περνά ήρεμα τις καλοκαιρινές της διακοπές με οικογένεια και φίλους.

https://www.instagram.com/p/CtZvo2wIBik/

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou