Η Μαρία Σολωμού έβαλε κάτι «λιτό» για την παραλία & η Μαρία Κωνσταντάκη έκανε το πιο κορυφαίο σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Σολωμού έβαλε κάτι «λιτό» για την παραλία & η Μαρία Κωνσταντάκη έκανε το πιο κορυφαίο σχόλιο

Η Μαρία Σολωμού φημίζεται για το χιούμορ της κι αυτό είναι που έχει «κερδίσει» και τους followers της. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα ιδιαίτερο outfit για την παραλία και η φίλη της Μαρία Κωνσταντάκη δεν μπορούσε να μην σχολιάσει.

Η Μαρία Σολωμού περνάει ξέγνοιαστα τις διακοπές της, αφού πλέον μπορεί να τις χαρεί ακόμα πιο άνετα μετά το τέλος της παράστασης «Όνειρο» που πρωταγωνιστούσε στη Θεσσαλονίκη.

H ηθοποιός έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα και κάθε φορά οι εικόνες της με μαγιό «κόβουν» την ανάσα.

https://www.instagram.com/p/CuJse4ogysP/

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως το Instagram, στο οποίο δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της. Μάλιστα, αν προσέξεις κάποιες από τις πόζες της θα δεις πως η ίδια θα μπορούσε να συναγωνιστεί άνετα κάποιο μοντέλο, κάνοντας ακόμα και weird posing.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η ηθοποιός έδειξε ότι έχει και αρκετό χιούμορ, αφού φωτογραφήθηκε με ένα ιδιαίτερο beach look με χρωματιστό σακάκι με ρίγες, το οποίο ολοκλήρωναν κάποια «έξτρα» αξεσουάρ όπως ένα χρυσό τσαντάκι κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, γράφοντας στην λεζάντα: «Απλή ,λιτή ,καλοκαιρινή εμφάνιση παραλίας!!!!! Μινιμαλ is my middle name!!!», «τρολλάροντας» τους followers της.

https://www.instagram.com/p/CvzbvSYtFjP/

Οι περισσότεροι συνέχισαν την πλάκα, γράφοντάς της πως μένοντας στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα - καθώς έχει μετακομίσει στην συμπρωτεύουσα - υιοθέτησε το αντίστοιχο look των γυναικών της περιοχής,

ενώ η επίσης ηθοποιός και φίλη της Μαρίας Σολωμού, Μαρία Κωνσταντάκη έκανε το πιο επικό σχόλιο γράφοντάς της: «Όλα τα τοπ μοντελς έτσι απλά είναι», με εκείνη να απαντά «δύσκολη ζωή!!!», προσθέτοντας κι ένα emoji που γελάει.

365382453_828898865207620_4496565139430054317_n.jpg

Οι στιγμές με τους φίλους της και τον Mente Fuerte

H Μαρία Σολωμού είναι από τους ανθρώπους που επενδύουν στους φίλους της και γι' αυτό της αρέσει να περνάει και ποιοτικό χρόνο μαζί τους, όσο είναι ειδικά πιο χαλαρή από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια είναι αρκετά πειραχτήρι αλλά όπως φαίνεται οι παρέες της της το ανταποδίδουν, όπως για παράδειγμα κάνει ο Mente Fuerte, με τον οποίο εκείνη έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

4 φορές που Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte πήγαν το social media-κό coolness σε άλλο level

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ ανεβάζει συχνά βίντεό του στο Tik Tok με την Μαρία Σολωμού πρωταγωνίστρια κι εκείνον να τις κάνει διάφορες πλάκες, όπως στο πιο πρόσφατο, στο οποίο η Μαρία Σολωμού, κρατούσε ένα μπουκάλι στα χέρια της κι εκείνος, πιέζοντάς το, έριξε όλο το παγωμένο νερό στο πρόσωπό της. Η ηθοποιός, αντιμετώπισε όλο το σκηνικό με χιούμορ, ενώ Mente Fuerte έγραψε στην περιγραφή του βίντεο: «Η εκδίκηση σερβίρεται παγωμένη».