Η Βαλέρια Κουρούπη για πρώτη φορά με πιο ξανθά μαλλιά και οι followers λένε «ναι»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βαλέρια Κουρούπη για πρώτη φορά με πιο ξανθά μαλλιά και οι followers λένε «ναι»

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της μετά από καιρό και απολαμβάνει ανέμελη της διακοπές της, με τους κοιλιακούς της να είναι «talk of the town».

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει μια μεγάλη πορεία στην υποκριτική, αφού τη γνωρίσαμε σε πολύ μικρή ηλικία με τη συμμετοχή της στην σειρά «Εκείνες κι εγώ» και τον «εκρηκτικό» ρόλο της Λίλυ. Από τότε η ίδια έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ενώ πιο πρόσφατη ήταν αυτή στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ.

H αλλαγή στα μαλλιά της

Η ηθοποιός όλα τα χρόνια που την γνωρίζουμε έχει τα μαλλιά της σε τόνους που κυμαίνονται από το σκούρο καστανό στο πιο ανοιχτό και το σοκολατί. Η ίδια τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα κοντό καρέ, αποχαιρετώντας τα μακριά μαλλιά της, δείχνοντας όμως εξίσου εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/p/CkgQl9lsrGg/

Αυτή τη φορά, ωστόσο κι ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της στη Γαύδο, οι followers της πρόσεξαν πως πέραν του ότι η ίδια έχει αφήσει τα μαλλιά της λίγο να μακρύνουν, τα έχει κάνει και πιο ξανθά, για πρώτη φορά, «φωτίζοντάς» τα με πολλές ξανθές ανταύγειες.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στο προφίλ της στο Ιnstagram, η ίδια σε μία από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει νωρίτερα από τις διακοπές της είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως τόλμησε αυτή την αλλαγή με μια selfie στο αυτοκίνητο. Με τη θάλασσα και τον ήλιο, βέβαια τα μαλλιά «ανοίγουν» περισσότερο κι έτσι δείχνουν ακόμα πιο «φωτεινά».

koyroyph365820767_2609885009188248_2966144435899975659_n.jpg

Οι followers της ενέκριναν αυτή της την αλλαγή γράφοντας στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της:

Οι ζηλευτοί κοιλιακοί της

Η Βαλέρια Κουρούπη τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει μια πιο ισορροπημένη διατροφή - η οποία περιλαμβάνει κυρίως άπειρα φρούτα, λαχανικά και καθόλου ζωικά προϊόντα - ενώ δεν παραλείπει τη γυμναστική της, στην οποία απ' ότι φαίνεται οφείλονται και οι ιδιαίτερα γραμμωμένοι κοιλιακοί που έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στα social media.

H προπόνησή της περιλαμβάνει ασκήσεις με ιμάντες, βάρη, kettlebells και μπάλες bosu, ενώ η ηθοποιός έχει κι έναν δυναμικό λογαριασμό στο Tik Tok όπου δημοσιεύει τις δικές της υγιεινές συνταγές.

https://www.instagram.com/reel/Cu_4q5ysc25/