FABSulus! Αυτές τις ασκήσεις κάνει η Βαλέρια Κουρούπη για σούπερ γραμμωμένους κοιλιακούς

FABSulus! Αυτές τις ασκήσεις κάνει η Βαλέρια Κουρούπη για σούπερ γραμμωμένους κοιλιακούς

Στις 6 Αυγούστου, η Βαλέρια Κουρούπη θα γίνει 49 ετών, την προπόνησή της όμως θα ζήλευαν και personal trainers.

50 is the new 25! Η Βαλέρια Κουρούπη έχει κάνει την υγιεινή διατροφή επιστήμη και το fitness, δεύτερη φύση της και το γυμναστήριο, δεύτερο σπίτι της.

Στο πλαίσιο αυτό, η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram μας δείχνει τις ασκήσεις που κάνει και οι πρόσφατες που επικεντρώνονται στην περιοχή της κοιλιάς, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και στο δικό σου σώμα.

Πέρα από την προπόνηση με ιμάντες, βάρη, kettlebells και μπάλες bosu, η Βαλέρια έχει και έναν δυναμικό λογαριασμό και στο Tik Tok όπου δημοσιεύει τις δικές της συνταγές.

https://www.instagram.com/reel/Cu_4q5ysc25/

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει κάνει τη γυμναστική τρόπο ζωής ενώ προσέχει και τη διατροφή της, η οποία περιλαμβάνει κυρίως άπειρα φρούτα και λαχανικά και καθόλου ζωικά προϊόντα. Από τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στον λογαριασμό της στο Instagram σίγουρα θα έχεις προσέξει το καλλίγραμμο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CuuGDkBMgem/

Οι κοιλιακοί της, ωστόσο είναι τόσο γραμμωμένοι που μέχρι και ο γυμναστής της το σχολίασε σε story του. Όπως έγραψε:

«Εγώ τώρα για να αντισταθμίσω αυτή την εικόνα σε πόσες ταινίες πρέπει να παίξω;», υπονοώντας βεβαίως ότι η «μαθήτρια» ξεπέρασε τον δάσκαλο. Και το αποτέλεσμα πραγματικά για την 49χρονη είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/reel/CtRHftnrLYe/

Η προσωπική της ζωή

Αν και η ηθοποιός προτιμά να κρατά συνήθως την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γνωρίζουμε ότι είναι ανιψιά της, επίσης ηθοποιού Ναταλίας Τσαλίκη, αφού με τη μαμά της είναι αδερφές. Παράλληλα, η ίδια παντρεύτηκε το 2002 με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον 19χρονο Οδυσσέα. Ωστόσο, με τον Νίκο Ξύδη αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους το 2019, διατηρώντας παρ' όλα αυτά πολύ καλές σχέσεις.

Σε συνέντευξη που έδωσαν από κοινού οι δυο τους είπαν πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και γι' αυτό μπορούν και συνεργάζονται επαγγελματικά ακόμα και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είπε: «Εγώ το feedback που παίρνω είναι ότι ο κόσμος αγαπάει το ότι έχουμε κρατήσει μία ωραία σχέση μεταξύ μας. Τους αρέσει λίγο σαν παράδειγμα. Η ερώτηση είναι πώς καταφέρνουμε να είμαστε τόσο αγαπημένοι. Εξηγώ απλά ότι δεν έχουμε σκοτωθεί ποτέ μεταξύ μας και ότι εκτιμάμε ο ένας τον άλλο».

https://www.instagram.com/p/Cg1cuodMpkc/

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει τόσο γραμμωμένους κοιλιακούς που μέχρι κι ο γυμναστής της «ψάρωσε»