Η Dua Lipa και ο Romain Gavras ζουν τον έρωτά τους αλά Ελληνικά στην Πελοπόννησο

Η Dua Lipa και ο Romain Gavras ζουν τον έρωτά τους αλά Ελληνικά στην Πελοπόννησο

Η Dua Lipa και ο Romain Gavras επέλεξαν ξανά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι υπέροχες φωτογραφίες από την Πελοπόννησο και οι πόζες της τραγουδίστριας με μαγιό.

Mια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Dua Lipa η οποία είναι full in love με το νέο της σύντροφο. Η 27χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες με τον Ελληνικής καταγωγής, Romain Gavras, γιο του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Η pop star και ο γνωστός σκηνοθέτης «έβαλαν φωτιά» στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι την ώρα που έφευγαν από ένα afterparty των BAFTAs στο Λονδίνο. Λίγους μήνες αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

https://www.instagram.com/p/CvekahgM6i-/

H Dua Lipa και ο Romain Gavras κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο

Η Dua Lipa είναι μια από τους Χολυγουντιανούς stars που επέλεξαν φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Μετά την πρόσφατη ολιγοήμερη εξόρμηση στη Σίφνο η διάσημη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, επέστρεψαν στη χώρα μας και αυτή τη φορά, βρέθηκαν στην Πελοπόννησο.

Η pop star κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σκηνοθέτη σύντροφό της. Πριν λίγες ώρες η Dua Lipa πόσταρε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών για να δώσει στους followers της μια γεύση από τις διακοπές της.

https://www.instagram.com/p/Cv7I5srsD6c/

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η 27χρονη έγραψε: «Πλέοντας στην Πελοπόννησο ⚓️».

Η νεαρή καλλιτέχνης φημίζεται για το στυλ της και πραγματοποιεί συχνά αξιοζήλευτες εμφανίσεις. Για την κρουαζιέρα της η Dua Lipa επέλεξε λινή ροζ φούστα, λευκό crop πουκάμισο με λεπτομέρειες στα μανίκια και φυσικά το αγαπημένο της bikini.

Σε άλλο στιγμιότυπο η ερμηνεύτρια του «Levitating» πόζαρε στους βράχους με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό που κολάκευε τις αναλογίες της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές του ζευγαριού.

Στη νέα photo της Μελίνας Νικολαΐδη οι fans είδαν την Dua Lipa και ο σύντροφός της την Μαρινέλλα

Ποιος είναι ο Romain Gavras

Ο Romain Gavras είναι Γάλλος σκηνοθέτης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Ο 42χρονος έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και έχει συνεργαστεί με αρκετά κορυφαία ονόματα της μεγάλης οθόνης.

Η Dua Lipa ήταν ελεύθερη μετά τον χωρισμό με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Anwar Hadid, στα τέλη του 2021. Από την άλλη, ο Romain Gavras έβγαινε με την τραγουδίστρια Rita Ora για έξι μήνες πριν χωρίσουν τον Μάρτιο του 2021. Oι δύο τραγουδίστριες είχαν κάποτε καλή σχέση ωστόσο πλέον έχουν απομακρυνθεί, καθώς πιστεύεται ότι η συνεργασία της Dua Lipa με τον πρώην της Rita Ora, Calvin Harris ήταν η αφορμή για τον τσακωμό τους.

Πηγή κεντρικής: dualipa