Η Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της Φαίδρα στη Χίο και με τα looks που επιλέγουν μοιάζουν σαν αδερφές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της Φαίδρα στη Χίο και με τα looks που επιλέγουν μοιάζουν σαν αδερφές

Η Υρώ Μανέ απολαμβάνει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, τη Χίο, με την οικογένειά της και οι επιλογές της για τις βόλτες στην πόλη και την παραλία μπορεί να είναι casual αλλά είναι τόσο chic που κι εσύ μπορείς να τις αντιγράψεις.

Η Υρώ Μανέ ή αλλιώς η Φλώρα από τα Εγκλήματα, απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγο και την κόρη τους Φαίδρα, ταξιδεύοντας τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στη νησιωτική.

Οι διακοπές της οικογένειας ξεκίνησαν από το Πήλιο και τις Μηλιές, μιας και από εκεί είναι η καταγωγή του συζύγου της ηθοποιού, Τάσου Νταϊόγλου, με την 26χρονη κόρη της να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες ανέμελες πόζες της από την περιοχή και να γράφει στη λεζάντα τους:

«Στο χωριό μου. Τη καταγωγή μου.
Η μάλλον τη βαθιά καταγωγή μου. Ο τόπος που όταν επισκέπτομαι, με μηδενίζει, με αδειάζει, με δημιουργεί, με πλάθει κάθε φορά με το χρώμα της εποχής του. Σύνδεση σε βάθος, σύνδεση προσωπική. Φύση ζωογόνα. Καθαρή, λαμπερή, γνήσια. Καθαροί και γνήσιοι. Αθώοι και γαλήνιοι. Καταπράσινοι, καταγάλανοι. Με τα χρώματα της ηρεμίας. Το εύχομαι. Σε όλους».

https://www.instagram.com/p/CrGyqciMaxr/

Στη συνέχεια, η Υρώ Μανέ, ο σύζυγός της και η Φαίδρα βρέθηκαν στη Χίο, τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, όπου και γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο.

H ίδια μάλιστα, πριν κάποια χρόνια είχε γράψει για την Athens Voice ποια πράγματα της αρέσουν στο νησί της σαν ένα μικρό αφιέρωμα. Όπως είχε γράψει: «Ό,τι λατρεύω και επαναλαμβάνω κάθε καλοκαίρι, είναι τα μπάνια στη θάλασσα της Κόμης, οι βόλτες στα Μεστά για μια εικονική επιστροφή στον Μεσαίωνα, λόγω των περίκλειστων από τα σπίτια δρόμων του –εμείς οι ηθοποιοί την έχουμε την πετριά κι εύκολα μπορούμε να δούμε τον ανυποψίαστο διαβάτη ως ιππότη που έχει αφήσει το άλογό του προκειμένου να απαγγείλει κάτω από το παράθυρο της αγαπημένης του ένα σονέτο. Δεν ξεχνώ να ανέβω στην πολιτεία του Ανάβατου, που μου αρέσει πιο πολύ και από τον Μιστρά· να χαλαρώσω απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα από τα Αυγώνυμα και να λουστώ το χρώμα της αυγουστιάτικης πανσελήνου στα Μαύρα Βόλια. Την ψυχή μου αφήνω να γαληνέψει στην αγκαλιά της Νέας Μονής με τα υπέροχα ψηφιδωτά της – φύγετε, σκέψεις, μη λερώσετε την εκκωφαντική ησυχία της. Αυτή είναι η δική μου Χίος, μοσχομυριστή από γιασεμί μασταρίνι και μαστίχα, γεμάτη πληγές στα γόνατα από τα παιδικά μου τρεχαλητά».

https://www.instagram.com/p/COXltEPla2y/

Αυτή τη φορά η ίδια δημοσίευσε και φωτογραφίες της στα social media απ' όλα αυτά τα μέρη που περιέγραφε τότε στο κείμενό της, στα οποία χαίρεται να περιπλανιέται αλλά και από την παραλία και με την κόρη της.

Πηγή φωτογραφιών από Χίο: www.espressonews.gr

Αν έριξες δε, μια ματιά στις φωτογραφίες θα πρόσεξες όπως κι οι followers της, ότι η ίδια έχει επιλέξει τα κατάλληλα outfits για τις διακοπές της, τα οποία μπορεί να είναι πιο casual - μιας και όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε πιο άνετα στις διακοπές μας αλλά είναι και stylish, αφού επιλέγει να ντύνεται από πάνω μέχρι κάτω με παρόμοιους τόνους χρωμάτων, δημιουργώντας total looks σε αποχρώσεις πιο ουδέτερες, όπως το λευκό και το γκρι. Παράλληλα, αν προσέξεις και τα γυαλιά ηλίου που επιλέγει θα δεις πως δεν είναι ούτε αυτά τόσο κλασσικά, αφού στις διακοπές της στη Χίο σύμμαχός της απέναντι στον ήλιο ήταν ένας ολόλευκος σκελετός αλλά κι ένας μαύρος πουά, που της «χάρισαν» έξτρα κομψότητα.

Η κόρη της Φαίδρα

Η κόρη της Υρώς Μανέ και του Τάσου Νταϊόγλου, Φαίδρα, σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Η 26χρονη έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία, ενώ διοργανώνει και τα δικά της σεμινάρια χορού. Άλλωστε, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στα social media θα δεις πως ο χορός για εκείνη είναι όλη της η ζωή και δεν τον ξεχνάει ούτε όταν βρίσκεται σε περίοδο διακοπών. Για παράδειγμα, το παρακάτω βίντεο το τράβηξε στις διακοπές της φέτος στις Μηλιές Πηλίου.

https://www.instagram.com/reel/CrOgg3Fr48p/

Παράλληλα, η Φαίδρα όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω είναι μια καλλονή με γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά, ενώ πέρα από τον χορό στο προφίλ της έχει και αρκετές φωτογραφίες με τη μαμά της.