Η 26χρονη κόρη της Υρώς Μανέ έχει καλλιτεχνικό DNA και κάνει καριέρα στον χορό

Η 26χρονη κόρη της Υρώς Μανέ έχει καλλιτεχνικό DNA και κάνει καριέρα στον χορό

H Υρώ Μανέ και η Φαίδρα Νταϊόγλου είναι σαν κολλητές φίλες και έχουν τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκαν πριν λίγα 24ωρα η Υρώ Μανέ με την κόρη της, Φαίδρα. Μαμά και κόρη παρακολούθησαν την παράσταση ο «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, με πρωταγωνιστή τον Ορέστη Χαλκιά στον ομώνυμο ρόλο.

Η γνωστή ηθοποιός και η νεαρή Φαίδρα, πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό μετά το τέλος της παράστασης και εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Η 62χρονη καλλιτέχνης εμφανίστηκε με μαύρο σατέν τοπ, μαύρο παντελόνι και χρυσό πλεκτό κιμονό. Το look ολοκλήρωσαν με τον πιο κομψό τρόπο τα ιδιαίτερα κολιέ, τα χρυσά σκουλαρίκια και το πλεκτό τσαντάκι. Η Φαίδρα Νταϊόγλου φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ανοιχτό μωβ χρώμα, μαύρο στράπλες κορμάκι και μαύρη ζώνη. Τον λαιμό της νεαρής κοπέλας κοσμούσαν μερικά κολιέ τα οποία έκαναν layering, δίνοντάς μας inspo για τα outfits του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CufLLacLSO_/

«Με τη Φαίδρα, στο μαγικό θέατρο της Επιδαύρου, απολαύσαμε τη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ιππόλυτος» της Κ. Ευαγγελάτου. Δικαιολογημένα τα χαμόγελα μας! Μπράβο σε όλους!», έγραψε η Υρώ Μανέ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της ηθοποιού έκαναν εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια κάτω από το post επισημαίνοντας πόσο όμορφες δείχνουν μαμά και κόρη.

Screenshot-2023-07-10-114636.png

«Και οι δύο φοβερές. Η κόρη από άλλο πλανήτη», έγραψε μια follower.

Δες πώς είναι σήμερα η Πέπη από τα Εγκλήματα, 23 χρόνια μετά τη σειρά

Η Φαίδρα Νταϊόγλου ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως χορογράφος- δασκάλα κινησιολογίας.

https://www.instagram.com/tv/CgPnYkfFpq6/

Η 26χρονη έχει αναπτύξει το δικό της προσωπικό στυλ και μια ματιά στο Instagram της αρκεί για να διαπιστώσεις πως ενδυματολογικά «ποντάρει» σε συγκεκριμένα ρούχα. Κορμάκια, μαύρα items, yoga pants, τζιν παντελόνια και crop tops αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της γκαρνταρόμπας της.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν η Υρώ Μανέ πριν από ενάμιση χρόνο. Η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί στην κόρη της αλλά και στον σύζυγό της.

Για την κόρη της η καλλιτέχνης δήλωσε: «Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη. Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα».

Πηγή κεντρικής: iromaneofficial