Η Παναγιώτα Βλαντή είπε «ναι» στις εναλλακτικές διακοπές αποδεικνύοντας πόσο δραστήρια και fit είναι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Παναγιώτα Βλαντή είπε «ναι» στις εναλλακτικές διακοπές αποδεικνύοντας πόσο δραστήρια και fit είναι

Η Παναγιώτα Βλαντή φόρεσε αθλητικά και άφησε πίσω της το μακιγιάζ και τα στιλιζαρισμένα μαλλιά για να εξερευνήσει τα Ζαγοροχώρια κάνοντας πεζοπορία.

Η Παναγιώτα Βλαντή ή αλλιώς η Συλβί από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» - μιας και αυτός ήταν ένας από τους ρόλους της ηθοποιού που ξεχώρισε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό - φέτος επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια δεν βρίσκεται σε κάποιο νησί των Κυκλάδων αλλά στα Ζαγοροχώρια, τα οποία εξερευνεί, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας πεζοπορία και έχοντας τον αντίστοιχο απαραίτητο εξοπλισμό.

«Εξερευνώντας τα όμορφα μονοπάτια του Ζαγορίου. Οι ώρες πεζοπορίας πολλές... αλλά η μαγεία της φύσης και η γοητεία του τοπίου εξαφάνισαν κάθε δυσκολία και κόπωση προσφέροντάς μας μια αξέχαστη εμπειρία γαλήνης και ευεξίας» έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα με τις όμορφες εικόνες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram από την πεζοπορία που έκανε μαζί με τους φίλους της.

Όπως θα είδες κι από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα social media της, η Παναγιώτα Βλαντή στα 54 της, φόρεσε το ποδηλατικό της κολάν και τα αθλητικά της παπούτσια, ενώ «απαρνήθηκε» το μακιγιάζ αλλά και το επιτηδευμένο look στα μαλλιά της, αποδεικνύοντας εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη και fit, πως είναι το ίδιο εντυπωσιακή και με φυσικό look.

Άλλωστε, η ίδια είχε δημοσιεύσει πρόσφατα και κάποιες φωτογραφίες της την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της σε μια παραλία με «σμαραγδένια νερά»,

με τους followers της να σπεύδουν να σχολιάσουν πόσο όμορφη έδειχνε άβαφη και με το ολόσωμο μαγιό της.

Η πεζοπορία είναι η αγαπημένη της συνήθεια

Η ηθοποιός αν και είναι ήταν η πρώτη φορά που έκανε ενδεχομένως για τόσα πολλά χιλιόμετρα πεζοπορία, έχει επιλέξει και στο παρελθόν το περπάτημα ως μέσο άθλησης αλλά και ως μέσο ευεξίας και αναζωογόνησης, τόσο στο βουνό όσο και στην παραλία, όπως μπορείς να δεις και από τις αναρτήσεις της στα social media.

Η σχέση της με την γυμναστική και η διατροφή της

Η Παναγιώτα Βλαντή ανέκαθεν είχε μια καλλίγραμμη σιλουέτα. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει δηλώσει σχετικά με τη γυμναστική στη ζωή της αλλά και τη διατροφή που ακολουθεί: «Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη, δεν κοιτάζομαι συχνά. Τα βασικά κάνω. Θέλω να έχω ένα καλό σώμα, πάντα το ήθελα αυτό, δυνατό και γυμνασμένο. Εδώ και πολλά χρόνια ακολουθώ σωστή διατροφή γιατί μου αρέσει, όχι επειδή πρέπει και χωρίς να έχει σχέση με τη δουλειά μου. Όποια δουλειά κι αν έκανα πάλι θα πρόσεχα. Δεν μου αρέσει η παραίτηση».

https://www.instagram.com/p/Chzmwfaonii/

Πέρα πάντως από την πεζοπορία, η ηθοποιός κατά καιρούς ασχολείται και με τη yoga, το pilates αλλά και το κολύμπι για να διατηρείται σε φόρμα.

Όσον αφορά τη διατροφή της η Παναγιώτα Βλαντή έχει αναφέρει πως προσπαθεί να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής αποφεύγοντας τα τηγανητά. Έχει όμως, και μια «ένοχη απόλαυση» και αυτή δεν είναι άλλη από τη σοκολάτα.

«Ώρες ώρες με πιάνει υστερία αν δεν φάω σοκολάτα. Όχι όλες τις μέρες, αλλά τις περισσότερες θέλω οπωσδήποτε να φάω σοκολάτα. Το χειμώνα. Το καλοκαίρι είναι τα πράγματα λίγο καλύτερα. Αλλά το καλοκαίρι κρατά πολύ λίγο! Μόνο τρεις μήνες!!! Τι να το κάνω» έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

panagiotavlanti_official_280122010_1354497161699887_4444062742295090133_n.jpg