Σαν να μη πέρασε μια μέρα για τη Σιλβή από τα Μαύρα Μεσάνυχτα: Το τέλειο 10άρι στα μαλλιά της Βλαντή

Σαν να μη πέρασε μια μέρα για τη Σιλβή από τα Μαύρα Μεσάνυχτα: Το τέλειο 10άρι στα μαλλιά της Βλαντή

15 χρόνια μετά και η Παναγιώτα Βλαντή πέτυχε την καλύτερη απόχρωση στα μαλλιά που είχε ποτέ. 

15 χρόνια μετά τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και η αγαπημένη περσόνα Σιλβή κατά κόσμον Παναγιώτα Βλαντή διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της σε όλα τα επίπεδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω σε κάθε της εμφάνιση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός με το σπουδαίο βιογραφικό, πριν από έναν μήνα γιόρτασε τα γενέθλιά της σβήνοντας 54 κεράκια. Η κυρία Βλαντή, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, έχει αποδείξει την αξία της σε κάθε επίπεδο και κάθε της συνέντευξη αξίζει να μεταδίδεται καθώς επικοινωνεί αλήθειες ενώ παράλληλα εμπνέει.

Στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στα bacstage πόζαρε με την Μαρία Κορινθίου.

https://www.instagram.com/p/CrQUWANoM5X

Στο πλάνο που είδες, είναι ξεκάθαρη η ευτυχία της ηθοποιού. Τόσο ξεκάθαρη όσο και η τέλεια απόχρωση στα μαλλιά της. Ψυχρό ξανθό ombre με σκούρα βάση και το perfect 10 είναι γεγονός για την Παναγιώτα Βλαντή που βρήκε ακριβώς το χρώμα που της ταιριάζει και που αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά.

Στα της συνέντευξης τώρα, η ηθοποιός μίλησε και για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα. Έτσι, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Γεωργούλη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στη σειρά «Αστυνόμος Μπέκας».

Η Παναγιώτα Βλαντή, είπε αναφορικά με την υπόθεση στην οποίο εμπλέκεται ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εξεπλάγην. Με τον Αλέξη δουλέψαμε μαζί, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, έχω πάρει θέση σε αυτό, ήμουν κι εγώ μια από εκείνες που είχα βγει για το #metoo, έχω παροτρύνει γυναίκες και άνδρες να μιλήσουν, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή».

«Ναι μεν δουλεύεις με κάποιον κι είναι εντάξει, αλλά όταν μίλησα κι εγώ, άκουγα να λένε “αυτός που λέει η Παναγιώτα ή η Τζένη Μπότση ή η Ζέτα Δούκα είναι καλός άνθρωπος, ταλαντούχος”. Ναι, και; Όποιος είναι ταλαντούχος, πρέπει να είναι και καλός άνθρωπος; Το ξεχνάμε; Έτσι αδικούμε τους πραγματικά ταλαντούχους και πραγματικά καλούς ανθρώπους. Είναι ευαίσθητο το θέμα».

Η ηθοποιός έκλεισε το θέμα λέγοντας:

«Ο ίδιος ξέρει τι έκανε και τι δεν έκανε. Από την άλλη, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε και μια γυναίκα. Είπαν ότι βγήκε μετά από 4 μήνες και γιατί τώρα, το άκουσα κι αυτό. Εμένα μου πήρε 15 χρόνια να μιλήσω, ούτε η οικογένειά μου δεν το ήξερε. Εγώ για να βγω να μιλήσω, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να το μάθει ο άνδρας μου, η οικογένειά μου, ο πατέρας μου. Μη βγαίνουμε να λέμε τέτοια πράγματα κι ειδικά όταν τα ακούμε από γυναίκες».

Ο γάμος της Παναγιώτας Βλαντή το 2021

Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. 50 άτομα ήταν στον θρησκευτικό γάμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασε με καΐκι στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. Ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού.