Για δύο λόγους Σκιαδαρέσης και Μάλφα είναι το πιο cool ζευγάρι λένε οι φανς στην ανάρτησή τους

Για δύο λόγους Σκιαδαρέσης και Μάλφα είναι το πιο cool ζευγάρι λένε οι φανς στην ανάρτησή τους

To άλμπουμ των διαφορετικών διακοπών τους δείχνει και την προσωπικότητα του ζευγαριού και τα στιγμιότυπα της Μπέσσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση αγαπήθηκαν από τους φανς τους. 

Ενώ βιώνουμε μία πρωτόγνωρη πραγματικότητα λόγω και των πυρκαγιών το feed στο Ιnstagram αρκετών επωνύμων είναι πλήρες με φωτογραφίες από τις διακοπές τους, από παραλίες και ηλιοβασιλέματα. Σε αντίθεση λοιπόν με όλους αυτούς, η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνουν φέτος εντελώς διαφορετικές διακοπές και για δύο λόγους οι φανς τους στη νέα ανάρτησή τους, θεωρούν πως είναι το πιο cool ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Cu7q_0NLQ0K/

Ο «τράβα κουπί» Γεράσιμος και η ταύτιση με τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Το φετινό καλοκαίρι για την οικογένεια Σκιαδαρέση είναι διαφορετικό καταρχάς για έναν υπέροχο λόγο: Ο βενιαμίν της οικογένειας Γιάγκος Σκιαδαρέσης πέτυχε στις εξετάσεις και πλέον θα ακολουθήσει τον επιστημονικό κλάδο.

Αντίθετα με την μαμά Μπέσσυ Μάλφα, τον μπαμπά Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τις αδελφές του Νίκη και Όλγα που ακολούθησαν τον δρόμο της υποκριτικής και της μουσικής.

malfaskiadaresis2.jpg

Σαν μία μορφή επιβράβευσης για την επιτυχία του νεαρού Σκιαδαρέση, αλλά και οικογενειακού reunion, ξεκίνησαν τις διακοπές τους σε έναν μάλλον εναλλακτικό προορισμό για το καλοκαίρι, πηγαίνοντας στην Ισλανδία.

Η εμπειρία απ' ότι φάνηκε από τις αναρτήσεις τους θα πρέπει να ήταν μοναδική. Τουλάχιστον γλύτωσαν τον ελληνικό καύσωνα.

Αυτό είναι το σπίτι της οικογένειας Σκιαδαρέση που πλέον θα έχει και έναν επιστήμονα

https://www.instagram.com/p/CuYEr9xqfdy/

Αυτές τις ημέρες η Μπέσσυ και ο Γεράσιμος χωρίς αυτή τη φορά τα παιδιά τους, βρίσκονται στη Γερμανία, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Κάποια σεμινάρια υποκριτικής και βόλτες στην μαγευτική πόλη Ludwigsburg, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Στουτγάρδη.

https://www.instagram.com/p/CvCfNTHIsI8/

Και αυτό το δεύτερο μέρος του ταξιδιού ξεκίνησε με βαρκάδα στον ποταμό της κωμόπολης. Ο «τράβα κουπί» Γεράσιμος τράβηξε την προσοχή των φανς του ζευγαριού, γιατί καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ως βαρκάρης, αλλά ιπποτικός όπως πάντα στη σύζυγό του, εκτελεί τα καθήκοντα του με υπομονή.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οι φανς, βρίσκουν ότι είναι ένα cool ζευγάρι οι δυό τους, γιατί δεν έχουν χάσει τη στοργή, τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα ο ένας για τον άλλον. Ο δεύτερος είναι για τις διαφορετικές διακοπές τους και τον τρόπο που τις διασκεδάζουν. Υπάρχει και ένας τρίτος. Γιατί το στιγμιότυπο με την Μπέσσυ να δείχνει βλοσυρή, θύμισε σε αρκετούς και όταν οι δυό τους πρωταγωνιστούσαν στα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Εκείνη ως η Λένα - σύζυγος του Θράσου (Στέλιος Μάινας) και εκείνος ως Αποστόλης και αδελφός του Θράσου. Κάποια πράγματα παραμένουν κλασσικά.