Η Sienna Miller σε λίγους μήνες θα χαρίσει στη fashionista κόρη της Μarlowe ένα αδερφάκι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Sienna Miller σε λίγους μήνες θα χαρίσει στη fashionista κόρη της Μarlowe ένα αδερφάκι
Sienna Miller backstage at the 75th British Academy Film Awards, BAFTA's, in London Sunday, March 13, 2022. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) Invision

Η Sienna Miller ύστερα από απιστίες, χωρισμούς και κοινωνικά άγχη διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή και περιμένει στα 41 της το δεύτερο παιδί της.

Η Sienna Miller σε λίγους μήνες θα κρατάει στα χέρια της το δεύτερο παιδί της, όπως αποκαλύφθηκε από κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ίμπιζα, με μαγιό και αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό People.

https://www.instagram.com/p/CwN7X4CP_rV/

H 41χρονη ηθοποιός και fashion icon φαίνεται πως δίπλα στον 26χρονο, επίσης ηθοποιό, Oli Green έχει βρει τον απόλυτο έρωτα και το παιδί που περιμένει θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Οι δυο τους είναι περίπου έναν χρόνο μαζί και έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, όπως στα BAFTA, αλλά και στο πάρτυ του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ.

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party
Sienna Miller, left, and Oli Green arrive at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 27, 2022, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)AP

O δρόμος προς την ευτυχία δεν ήταν εύκολος για τη Sienna Miller, αφού η ίδια πέρασε στην προσωπική της ζωή αρκετό drama μέχρι να καταφέρει να ισορροπήσει. Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, η σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό Jude Law τη συμμάδεψε σε τέτοιο σημείο που ο χωρισμός τους την οδήγησε μέχρι και στο να έχει κενά μνήμης.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί κι αγαπηθεί το 2003, ενώ είχαν αρραβωνιαστεί και θεωρούνταν από τα iconic ζευγάρια του Hollywood. Όπως είναι φυσικό, όταν έγινε γνωστό πως αιτία του χωρισμού τους ήταν η απιστία του ηθοποιού με την babysitter όλα τα media «κυνηγούσαν» μια δήλωση της Sienna Miller. Αυτή, ωστόσο ήταν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο site «The Daily Beast» για περίπου 6 βδομάδες μετά το σοκ της απιστίας του Jude δεν είχε καμία ανάμνηση. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν έξι ολόκληρες εβδομάδες αυτής της εμπειρίας που δεν θυμάμαι. Δεν τις θυμάμαι καθόλου. Φίλοι μου που είχαν έρθει να με δουν στο θέατρο μου λένε πως είχαμε πάει για δείπνο μετά και εγώ δεν έχω καμία ανάμνηση. Ήμουν σε τόσο μεγάλο σοκ. Και πραγματικά η καριέρα μου είχε μόλις αρχίσει, ήμουν μόλις 23 ετών. Αλλά αν το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα».

Και παρότι οι δυο του έγιναν ξανά ζευγάρι, κάπου γύρω στο 2010, η απιστία της Sienna Miller εκείνη τη φορά με τον Daniel Graig ήταν ένας από τους λόγους που το ζευγάρι χώρισε οριστικά.

Η fashionista κόρη της

Παρ' όλα αυτά, η ίδια προχώρησε τη ζωή της και με τον ηθοποιό Tom Sturridge με τον οποίο αν και έμειναν μαζί από το 2011 μέχρι το 2015 έχει πολύ καλές σχέσεις μιας και μαζί του απέκτησε το πρώτο της παιδί, τη 10χρονη σήμερα Μarlowe, η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται το ίδιο λάτρης της μόδας όπως και η μαμά της ενώ περιμένει από στιγμή σε στιγμή να γνωρίσει και το αδερφάκι της.

Μαμά και κόρη με απαράμιλλο στυλ βρέθηκαν να κάθονται στην πρώτη σειρά του show Proenza Schouler στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον περασμένο Φεβρουάριο μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το στυλ τους.

https://www.instagram.com/reel/Com1xKnIazp/