Ο Jude Law έγινε μπαμπάς για 7η φορά με την γυναίκα που τον κάνει πιο ευτυχισμένο από κάθε άλλη

Ο Jude Law έγινε μπαμπάς για 7η φορά με την γυναίκα που τον κάνει πιο ευτυχισμένο από κάθε άλλη

 (AP Photo/Allison Dinner)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Πώς προδόθηκε το μυστικό του παντοτινού γόη για τον ερχομό στη ζωή του 7ου παιδιού του. Ο Jude Law έχει βρει το λιμάνι του και την ευτυχία με την δεύτερη σύζυγό του. 

Ο Jude Law έχει «κάψει» καρδιές εντός και εκτός Hollywood και φυσικά στην πατρίδα του την Βρετανία. Αλλά φαίνεται ότι τώρα πια έχει αφήσει στην άκρη τις ερωτικές περιπέτειες και ζει την πιο δημιουργική και πιο ευτυχισμένη του περίοδο δίπλα στην δεύτερη σύζυγό του, Phillipa Coan.

Κανείς μέχρι πριν από λίγες ώρες, δεν γνώριζε πως έχουν αποκτήσει το δεύτερο παιδί τους και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. Τους «πρόδωσε» ένα...καρότσι.

«Είμαι πολύ τυχερός...»

Υπήρξε η φαντασίωση εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο ο Jude Law, αλλά άστατος και άπιστος στις σχέσεις του. Όμως μετά το 2019 φάνηκε πως βλέπει διαφορετικά τη ζωή του και μετά τον γάμο του με την ψυχολόγο Phillipa Coan.

Σε συνέντευξή του μάλιστα στον Fallon είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για τον δεύτερο γάμο του: «Είναι υπέροχη η ιδέα να αποκτήσω και άλλα παιδιά. Είμαι τυχερός γιατί είμαι με κάποια που διασκεδάζω περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη ζωή μου. Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της».

Το 2020 μέσα στην καραντίνα απέκτησαν τον γιο τους και πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους. Το μυστικό «προδόθηκε» όταν φωτογράφος της εφημερίδας Sun τους εντόπισε στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, με την Coan να οδηγεί ένα κορίτσι και το άλλο της παιδί να είναι με την νταντά του.

Η αντίδραση του Jude Law στην απόλυση του Johnny Depp δεν είναι αυτή που περίμενες

https://www.instagram.com/p/Co7h-ovIK2Q

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι έγινε μπαμπάς για 7η φορά δίχως όμως να κάνει επίσημη δήλωση.

https://www.instagram.com/p/Co7f-i-oJyq

Ο Law είχε παντρευτεί την ηθοποιό και σχεδιάστρια Sadie Frost με την οποία απέκτησε τρία παιδιά (ο μεγαλύτερος γιος του Rafferty είναι 26 χρονών) ενώ απέκτησε μία κόρη, την 13χρονη Sophia με το μοντέλο Samantha Burke και με την τραγουδίστρια Catherine Harding έχει αποκτήσει μία ακόμη κόρη, την 7χρονη Ada.

Ο βρετανός ηθοποιός έχει βάση του το Λονδίνο τα τελευταία χρόνια για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του και έχει καταφέρει